Diskuze

Motiv nedává smysl, psali o mně i jiní novináři. Kočner se hájí u soudu

Obžalovaný slovenský podnikatel Marian Kočner u soudu odmítl tvrzení prokuratury, že si objednal vraždu investigativního novináře Jána Kuciaka kvůli jeho článkům. Kočner tvrdil, že o něm déle a častěji než Kuciak psali jiní novináři. Při své výpovědi zpochybňoval i jiné důkazy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zajímavé je, že slovenský zvláštní soud ignoruje rozhodnutí Evropského soudu o podjatosti. Takže je to jen divadlo pro ovce, jakýkoliv rozsudek bude od tohoto senátu neplatný.

0 2
možnosti
JS

ono zřejmě nestačí si jenom něco přát a k tomu vykonstruovat příběh, i u nás takoví kajtáni narazili

0 1
možnosti
ŠD

Že obžalovaný slovenský podnikateľ! ;-D Šéf mafie na Slovensku posledných 10 rokov a elitný podvodník, operujúci pod gesciou Smeru vo všetkých zločineckých oblastiach.

2 1
možnosti
Foto

Toho by nebylo od věci zavřít preventivně. Ať už ho dal zavraždit, nebo ne, má toho zajisté na svědomí tolik, co by stačilo na doživotí.

1 0
možnosti
JP

Takový trochu právní stát dle vašich představ.

0 1
možnosti
MC

Tak ono se nedá čekat nic jiného, než že tihle lidé budou říkat, jak jsou nevinní. Myslím, že ať to udělal nebo ne, našla by se i spousta dalších věcí, akorát to třeba zatím neprasklo.

1 0
možnosti
JP

Než poslat nevinného člověka na 25 let do vězení za dvojnásobnou vraždu, to raději odsoudit pouze za prokázané skutky. A tady se zdá, že je to spíše přání médií a lidí co je řídí. Zkuste vygooglit jména Valko, Lipšic, Nicolson, tam je asi více spojení s vraždami.

0 1
možnosti