Diskuze

Maďarsko ustoupilo Evropské unii, zrušilo tranzitní zóny pro migranty

Maďarsko ruší tranzitní zóny na hranicích se Srbskem, kde zadržovalo uchazeče o azyl po dobu, kdy maďarské úřady posuzují jejich žádosti. Ve čtvrtek to podle tiskových agentur oznámil šéf kanceláře premiéra Viktora Orbána Gergely Gulyás. Reaguje tak na rozhodnutí Soudního dvoru Evropské Unie, podle něhož šlo o nelegální praxi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P29a43v67e85l 73B61e59ň11o

21. 5. 2020 19:25

Je zde někdo, kdo je schopen mi jednoduše vysvětlit, kde bere EU pravomoc donutit suverénní zemi, že musí přijmout nelegální, neznámé cizince na SVÉ území, když nesplňují legislativní podmínky vstupu na toto území a jsou shomáždění mimo toto území ? Prostě zorganizuju 1 milion Etiopanů, řeknu jim, že jedou do Německa, seřadím je někde mimo Německo a řeknu EU ať je do Německa vpustí nařízením. To jde ?

8 0
možnosti
VV

EU nikoho nutit nemůže a veškerá moc spočívá v tom, že když státy něco podepíšou, tak to, co podepsali budou respektovat a také pokud to respektovat nebudou chtít, tak to musí k soudu.

A státy EU - včetně nás podepsali, že budou respektovat Lisabonskou dohodu a podle té se většinovou účastí dohodlo, že si státy EU rozdělí určité procento migrantů, kteří přetěžují systém jižních států EU.

A my ten svůj podpis pod Lisabonskou smlouvou nerespektujeme a proto jsme v konfliktu se zákony EU.

A EU má na to Evropský soud.

0 7
možnosti
TT

Prý je tento režim právní. ;-D:-P

2 0
možnosti
VP

Nerozumím tomu. Ty dosavadní tranzitní zóny jsou na maďarském nebo na srbském území? Pokud jsou na srbském území, tak by je mělo rušit Srbsko a ne Maďarsko. Pokud jsou na maďarském území, tak v čem se vlastně liší od těch plánovaných středisek pro migranty? Nestačilo by je přejmenovat? Pokud migrant byl v té tranzitní zóně a nezískal azyl, mělo Maďarsko domluveno se Srbskem, že jej může strčit zpět do Srbska? A pokud bude v tom novém středisku a nezíská azyl, co se s ním stane?

8 0
možnosti
TT

Slovo sem, slovo tam. Jedná se o to, že když obohacovač chce zónu nebo středisko opustit a štrádovat si, kam se mu zlíbí, nikdo mu v tom nesmí bránit.

5 0
možnosti
JV

O politicky asyl se musi zadadat v prvnim bezpecnem state. Na tohle pamatuji i nasi migranti z r.1968. Tohle by vubec nemel byt madarsky problem, ale srbsky nebo bulharsky. A Srbsko tyhle lidi prijmout musi.

6 0
možnosti
JT

J70a45n 23T21a55r19a74b30a

21. 5. 2020 14:44

Srbsko je obklopeno bezpečnými zeměmi, takže až na členství v EU je na tom stejně, jako Maďarsko. Tedy pokud do Bělehradu nepřiletěli....

3 0
možnosti
AP

Začínám mít pocit, že nám media lhala. Vypadá to tak, že z Afriky neutíkají doktoři a inženýři, ale právníci s úžasnou znalostí všech kliček práva EU.

21 0
možnosti
TT

Mají tady vyštudýrovaných milovníků až až. Málem jsme z jednoho takovýho měli prezidenta.

5 0
možnosti
DN

Zadržení migrantů nelegálně vstoupivších na území státu je podle EU nelegální.....

Potulování se x desítek tisíc neznámých osob odlišné kultury po EU (s neznámými záměry) je podle EU zřejmě v pořádku....

15 0
možnosti
JT

J30a26n 71T72a67r27a83b44a

21. 5. 2020 13:59

Jak Maďary znám, tak si s tím úspěšně poradí i s tím eurosoudním blábolem...;-D

17 0
možnosti
LJ

L40u88d69ě80k 63J62a93š80a

21. 5. 2020 13:58

Zlatý Trump! Když se k USA valila obří lavina imigrantů z jihu, poslal na ně armádu a gardu a řekl, že do USA žádného ilegálního utečence nevezme. Lavina uprchlíků pak chvíli postávala u zdi u USA a když viděla, že to Trump myslí vážně, a na kecy levičáků a láskolhanců nedá, tak se nikam vypařili. Nikdo neví kam, a kde jsou nyní. Jen je jisté, že je Trump do USA nevpustil a hranici ubránil. I když Soros a jemu podobní nadávali ve všech novinách, vymýšleli o něm lži a nesmysly. Vydržel to. Mimochodem, kdo to neví, tak zasílám informaci - zeď se plným tempem staví dál, podle Trumpvách představ a požadavků. A peníze na ní jsou částečně i z vyšších cel, které Mexiko nyní musí platit za dovoz zboží do USA, takže ji Mexiko nepřímo platí také. sledujte nyní Řecko!!! Turecko tam násilím cpe přes hranice emigranty, čímž přepadává hranice EU!! A co dělá EU??? Nechává v tom Řecko samotné! Zlatý Trump!!!

23 0
možnosti
JT

J34a62n 89T48a37r29a81b17a

21. 5. 2020 14:09

Tak úplně samo v tom Řecko není. Angela s gerontofilem mu do toho přestali kecat a EU posílá finance. Zbytek už řecké síly zvládají v pohodě.

2 0
možnosti
OB

Vždycky v historii platila matematika. Majorita v zemi utváří svou politiku, pokud majorita je minorita, tak se automaticky stane podřízenou majoritě. V Evropě chce žít kolik Afričanů, Arabů, Indů, Bangladéšanů? Pokud z toho počtu jich tu bude žít jenom pětina, tak je to konec Evropy, jak ji ještě zatím známe.

10 0
možnosti
KC

V historii především vždy platila síla. Když přišlo na lámání chleba, jakékoliv právo šlo stranou. A pokud sílu nepouížváme dostatečně při obraně sévho území, jsme odsouzeni k zániku.

15 0
možnosti
Foto

Nejhorší na migraci není skutečnost o ztrátě majority ve vlastní zemi o ztrátě kultury to by se dalo přečkat. Nejhorší je že oni by přišly vybrali vykradli vydrancovali všechno a pak by zase táhli dál. Ale kam? Úrodnou Afriku změnili na poušť, totéž platí s blízkým a středním východem. Proč v Jeruzalémě je to možné obdělávat a deset metrů od plotu je to neúrodná písčina.

Oni jsou paraziti, neochotní pracovat líní se o něco snažit. jediné co chtějí je dostávat zdarma.

25 0
možnosti
JT

J10a44n 64T71a19r61a23b74a

21. 5. 2020 14:01

za pravdu se lze dostat i do basy...

3 0
možnosti