Miminko se narodilo v letadle. (4.1.2022)

Miminko se narodilo v letadle. (4.1.2022) | foto: Twitter

Žena během letu tajně porodila, novorozence nechala v letadle v odpadkovém koši

  • 56
Pravidelná kontrola letadla, které přistálo na Mauriciu, přinesla zaměstnancům letiště nečekaný nález. V odpadkovém koši na toaletě letadla našli novorozence. Matku, která během letu potají porodila, policie zatkla. Chlapeček je zdravý a v péči zdravotníků.

Chlapeček se narodil během samotného letu, nikdo si však ničeho nevšiml. Krátce po přistání ho objevili až zaměstnanci Air Mauritius a předali ho zdravotníkům. Zdravotně je na tom dobře, píše server BBC.

Policisté přivedli k výslechu dvacetiletou ženu z Madagaskaru. Ta nejdříve popřela, že by bylo dítě její, vynucená lékařská prohlídka ale potvrdila, že je skutečně čerstvě po porodu. Žena je nyní v nemocnici pod policejním dohledem. 

Policisté budou ženu, která měla na Mauriciu dvouleté pracovní vízum, po propuštění z nemocnice vyslýchat. Hrozí jí obvinění z opuštění novorozence.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video