Diskuze

Kurz kritizoval aroganci Západu vůči zemím z východu EU, včetně Česka

Aroganci západoevropských zemí vůči státům z východní části Evropské unie včetně České republiky kritizoval bývalý a zřejmě i budoucí rakouský kancléř Sebastian Kurz. V rozhovoru poskytnutém německému listu Frankfurter Allgemeine Zeitung řekl, že Brusel musí trvat na dodržování právního státu, neměl by se ale dívat na Východoevropany svrchu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Hlavně se všichni politujte jak vás ten Západ znásilňuje svobodou a ještě nás za to fňukání platí.

0 4
možnosti
LH

Jasně, vnucovat někomu migranty je totiž vrchol svobody

2 0
možnosti
PK

To co Kurz rekl je take mineni vjetsiny obcanu nemecka. Problem je v momentalni nemecke politice, kterou dela ta ddracka Merkl a cela momentalni vlada.Vyjimkou je AFD. JAK muze byvaly prezident nemecka "GAUK" reknout ofizielne " Islam patri k nemecku" To je naprosto neuveritelne co takovy byvaly DDRak rekl.

2 0
možnosti
VR

Myslím, že pan Kurz je na správném místě a má to v hlavě dost srovnané.

6 0
možnosti
JJ

J15a63n 80J65i50r64k30a

9. 11. 2019 9:06

Kurz je velice zajímavý úkaz.

Jeho politický talent je obrovský! Je pro mě asi tou poslední mezí hnědosti, kterou jsem ochoten +/- akceptovat.

On k té své světlehnědosti totiž přidává aspekt ukotvenosti ve víře a kvalitní Kinderstube.

Kurzové v Evropě chybí. Pokud by tu bylo více Kurzů, neměli by hochštapleři typu Klause a Okamury (a v té ještě horší verzi PiS, AfD, Le Pen a Orbána) pražádnou šanci.

Asi bych ho nevolil, ale s Kurzem napravo ode mě by se mi asi žilo celkem dobře.

3 7
možnosti
LS

No dávat Kurzovi jakoukoliv známku hnědosti je důkaz toho, že Vy sám jste nezajímavý úkaz rudosti. Zajímavé a dost nepochopitelné je na tom jen to, že jste pravděpodobně ještě zažil blaho reálného socialismu. V čem je hnědý????:-P

10 0
možnosti
ZB

Konečně někdo, komu to myslí. Bohužel Evropa je zaplevelena různými vítači a neinteligenty.

6 0
možnosti
KH

tak mladej a tak chytrej. toho bych postavil do čela EU aby tam vymetl to smetí a udělal pořádek. moc se mi líbí, tento mladík.

8 0
možnosti
VS

Tak tak a přitom v posledních letech má východní Evropa daleko víc rozumu než západní, která úspěšně s Bruselem pracuje na sebedestrukci celé Evropy...

20 0
možnosti
Foto

M29a37r66e35k 70H23u11r73t

9. 11. 2019 0:52

Je to Rakušan, takže nevěřit nos mezi ušima....

0 10
možnosti
LS

Je úplně jedno, že je to Rakušan, důležité je, že mluví kriticky a umí realisticky hodnotit dění v EU. A bylo by úplně jedno, kdyby to byl třeba i Němec nebo Francouz. Je to jeden opravdu z mála tzv. "západních" politiků", který opravdu není populista na rozdíl třeba od Merkelové či Macrona. Porovnejte si jen ty jejich tanečky okolo migrace. Co říkali před 2-3 roky a dnes.:-P

6 0
možnosti
JS

jj, tenhle človíček je sympatická osoba.

6 1
možnosti
FS

Není to problém jen východní Evropy. Podívejte se na ekonomické a sociální rozdíly jen v samotném Německu. Mezi západem a východem je stále propast.

9 0
možnosti
TT

Když to zmiňuješ, hned to trochu rozvedu. Berlín (rozuměj: spolková vláda) se pyšní, kolik peněz teklo z bývalého Západního do bývalého Východního Německa. Mimo jiné, západňáci odváděli dlouhá léta tzv. daň solidarity. Ovšem kam ty prachy natekly, to už je skryté: západní firmy je použily jako investici do nejmodernějších provozů, umístěných na Východě. Vedoucí a dobře placená místa samozřejmě obsazená západňáky.

Východní Němci mají dnes nižší sociální status než Turci.

3 0
možnosti