Diskuze

Odpálení raket do japonské ekonomické zóny nařídil přímo Si Ťin-pching

Dopad balistických raket do japonské ekonomické zóny nařídil čínský prezident Si Ťin-pching, uvedly ve čtvrtek zdroje japonské tiskové agentury Kjódó. Hlavním účelem zásahu mělo být odradit Japonsko od vměšování se do událostí v Tchajwanském průlivu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Válka bude ! Ať je rychlá a nemilosrdná ,patové situace OSN dlouhodobě neumí řešit

1 0
možnosti
TT

vsichni jsme se uz meli dobre, ted je treba se zacit mlatit jak ve stredoveku.

2 0
možnosti

Pú je blb stejný jak Putin. Takže se není co divit, jak se chová.

1 0
možnosti
KH

Cim to je? Bratri Arabi se mydli s bratry Izraelci; bratri Rusove se mydli s bratrama Ukrajincema; bratri Cinane se mydli s bratrama AsijcemA (vsema). Africane, jako vzdy, se mydli mezi sebou. Proc, kde je tomu nejaky smysl?

1 0
možnosti
JD

Je to tak, takový Kennedy by to asi fakt řešil jinak.

0 0
možnosti
TK

Rusové nahnali do NATO Svedsko a Finsko a Cinani nakonec totez udělají s Japonskem, Malajsii a Filipinama

2 0
možnosti
OT
LJ

Proč pořád samé diplomatické nóty apod., které nikam nevedou? Prostě zmáčnout knoflík a pět balistických raket z Japonska dopadne do čínské ekonomické zóny. Přesně takhle si "hyperkorektní" západní demokracie pěstuje maniaky jako Putler, čínské komunistické bafuňáře, Kima v Severní Koreji a další. :-/

2 0
možnosti
JP

Projekt Guoguang ('Projekt National Glory') byl pokus Čínské republiky (ROC) se sídlem na Tchaj-wanu znovu dobýt pevninskou Čínu z Čínské lidové republiky (ČLR) velkou invazí. Jednalo se o nejpropracovanější z plánů nebo studií ROCs k invazi na pevninu po roce 1949. 'Projekt National Glory' zahájen v roce 1961 v reakci na události zahrnující ČLR, zejména velký skok vpřed, čínsko-sovětský rozkol a vývoj jaderných zbraní. 'Projekt National Glory' nebyl proveden; vyžadoval více vojáků a materiálu, než mohla ROC shromáždit, a postrádala podporu ze strany Spojených států. Použití invaze ve velkém měřítku jako počáteční fáze znovusjednocení bylo účinně opuštěno po roce 1966, ačkoli plánovací organizace 'Projekt National Glory' byla zrušena až v roce 1972. ROC neopustila politiku použití síly pro znovusjednocení až do roku 1990.

https://www.youtube.com/watch?v=uBz9HOxHwvc

;-)

0 0
možnosti
Foto

Tahle čínská akce bude mít jenom jeden výsledek: Japonsko začne víc zbrojit. Možná Japonci udělají i nějaké korekce ve své pacifistické ústavě.

Zdá se, že souduh Si dělá stejně stupidní nátlakovou politiku, jako soudruh Putin.

11 1
možnosti
PK

Tihle darebáci jako Si,Putin apod. to jinak neumí,zapláčou nad vejdělkem.

4 0
možnosti
Foto

No oni jsou ale především na SVOJÍ straně...

0 0
možnosti
Foto

Pardon, patřilo jinam...

0 0
možnosti