Diskuze

Dokumenty o íránském jaderném programu objevil Mossad už v roce 2016

Agenti izraelské agentury Mossad objevili tajné umístění skladu s dokumenty íránského jaderného programu už v únoru 2016. Od té doby měli budovu pod dohledem, napsal The New York Times. Do budovy agenti vnikli až v loňském lednu, kdy během jedné noci sebrali z archivu přes půl tuny dokumentů. S nimi se vrátili ještě tu noc zpět do Izraele.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ehm, Trump byl zvolen prezidentem až v listopadu. Nemohl být tedy informován již v únoru téhož roku....Informován mohl být Obama, ale ten ty dokumenty asi nepovažoval za nic extra ;-)

0 0
možnosti
Foto

všichni vědí že má atomovou bombu a ten jouda hrozí válkou kvůli tomu, žr někdo jiný má papíry

1 0
možnosti

P73a95v94e52l 84Ř83í47h48a

2. 5. 2018 15:03

Jediný, kdo je v tom regionu je nebezpečný, je Izrael. Ten je ochoten se cítit bezpečně až když z okolních států udělá poušť.

2 2
možnosti

Je zajimavy, jak jsou tady vsichni proti Islamu a islamistum a imigrantum. A najednou obhajujou stat, ktery je po SA jeden z nejvetsich propagatoru Islamu. Mate to nejak v ty hlave pomotany. Meli byste se vyjadrovat nejak konzistentne. Jste teda pro islam, nebo ne?

1 1
možnosti

Policejně vyšetřovaný Netanjahu by měl s velkou pompou odhalit vlastní atomové zbraně. Nepřál bych si, aby ZHN vlastnil Irán, ale aby byl celý BV bezjaderný bez tak vychýlené rovnováhy, která Izraeli umožňuje neustálé naparování a agrese.

4 6
možnosti

M49i39l72a59n 62K52e67s30l

1. 5. 2018 21:23

Co asi bylo v té jaderné dohodě s Iranem.Snad to,že nebude pokračovat v jaderném programu.Nevím zda byli vyjednávači tak důslední,že do dohody dali také požadavek na zničení všech starých archivů.Mossad objevil starý zřejmě nehlídaný archiv a nyní tvrdí,že je to důkaz o pokračování jaderného iranského programu.Kdo tomu věří ať tam běží.Toho lhaní je poslední dobou nějak moc.Novičok,plyn v Sýrii a nyní archivní materiály ukradené v roce 2016 dokazují,že Iran v současné době pokračuje v jaderném programu.

7 1
možnosti

Jasne Mosad je banda idiotu a vy jste dokonaly genius. Jeste neco pro zasmani?

1 0
možnosti

Jsem zvědav, kdy na pořad dne vstoupí myšlenka preventivního útoku.

0 0
možnosti

Jen pro doplnění :

operace tajné služby Mossad začala v r.2016 a skončila 31.1.2018.

0 0
možnosti

Stejně vášnivě tvrdil že Sadám vyrábí ZHN spolu s američany .

Zdá se,že amíci se židy připravují další válku

8 7
možnosti

Ono je to v Iránu, jako u nás za komunistů. Oficiálně celý národ stál věrně za vůdci komunistické strany a komunisty miloval. A tak peršané milují vůdce Khamenei a jeho náboženskou radu a stojí věrně za iránakými islámisty. Jenže ve skutečnosti se nemohou dočkat až půjsou ti cvokove do haj§lu. Ze vzdělaných lidí, kdo mohl tak emigroval a náboženští fanatici se snaží udržet u moci vymýslením nepřátel a zaplétáním se do zbytečných konfliktů

6 4
možnosti

Nepředpokládám, že by se těšili, až to tam rozbombardují a zničí, jako např. v Iráku a v Sýrii.

6 0
možnosti