Diskuze

Opustit neutrální status by byla chyba, varoval Putin finského prezidenta

Ruský prezident Vladimir Putin si v sobotu telefonoval s finským protějškem Saulim Niinistöm. Mluvili o plánech Finska připojit se k NATO. Putin uvedl, že by byla chyba neutrální status země opustit. Potenciální změna by podle něj mohla mít na bilaterální vztahy negativní vliv. Uvedla to agentura RIA s odvoláním na Kreml.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

"Vladimir Putin zdůraznil, že ukončení tradiční politiky vojenské neutrality by bylo chybou, protože neexistuje žádné ohrožení bezpečnosti Finska,“ prohlásil Kreml". To je přímo pobídka hned ten den vstoupit do NATO ;-) Dobře si pamatujeme "nikdy nenapadneme Ukrajinu" a "naše vojska se stahují od hranic (ke Kyjevu)".

0 0
možnosti
MP

Pokud Putler tvrdí, že je to chyba, tak je to v tom případě nejlepší věc jaká se dá udělat.

0 0
možnosti
KK

Moskva nemá nepřátelské záměry vůči Finsku a Švédsku, jen je potřeba je časem trochu "denacifikovat", dokud tam nezůstane kámen na kameni:-/

0 0
možnosti
PP

Napadnout Ukrajinu, Putine, byla nejen chyba, byl to válečný zločin.

5 0
možnosti
KJ

je kuní ksicht, a to si myslím, že za "n" by se ještě vlezli "d"

0 0
možnosti
TN

Ja bych navrhoval neutrální status pro Rusko + rozdělení Ruska na západní evropskou část a východní asijskou část, pred tím samozřejmě důslednou denacifikaci Ruska.

3 0
možnosti
PV

P90a91v92e95l 72V51i94z13i

15. 5. 2022 13:23

putler může varovat tak jen sám sebe a to, jestli spáchá hromadnou nukleární sebevraždu (a to neutrální státy z toho nevyjímá), nebo se odpráskne někde v tichosti na dače sám, nebo s pomocí svých kámošů z FSB....!!!

2 0
možnosti
Foto

Žádný stát nemůže jinému suverénnímu státu vnucovat politickou či ekonomickou orientaci. Rusko zjevně tuto volbu necítí.

5 0
možnosti
RH

Ne kuwa...chyba byla napadat stát, který by nikdy RuSSko neohrozí...

2 0
možnosti
LD

Klidně mě smažte, ale Putin je blbeček na entou

2 0
možnosti