Diskuze

Z elitní jednotky amerických hasičů přežil jediný. Je mi strašně, říká

Elitní jednotka, všichni mladí a v plné síle. Nasazovali své životy už mnohokrát, patřili mezi nejlepší ve svém oboru v USA. Zasahovali i tam, odkud jiní beznadějně utíkali. Devatenácti z nich se ale poslední zásah stal osudným, strávily je plameny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J37a28n 20P26u85l58e64c

3. 7. 2013 10:08

Hnusná smrt. :-(

3 0
možnosti
Foto

Čest jejich pámátce,to jo,ale byla to jediná alternativa?Podle toho jak jsem to pochopil,měli nějakého velite,měli auto,měli asi tedy i šanci uniknout plamenům..

0 2
možnosti
EW

"strávily je plameny" - no tak to je moc krásně řečeno... Rv

0 0
možnosti
MG

Stejne by me zajimalo, jakym zpusobem muze 19 lidi odvratit pozar, aby se nesiril. V techto podminkach, kde hori ohromne casti pozemků, bych nasazoval techniku a ne hasice s lopatami. Ti maji byt nasazovani jen na odkloneni, nebo uplne zastaveni ohne lokalniho charakteru. Samozrejme cest jejich pamatce, ale v teto situaci byla jejich smrt ponekud zbytecna...

1 1
možnosti
PO

Vy byste měl, pane Gotzi, do tech Států odjet a poradit jim, jak se to má dělat, ona taková hotshots jednotka je asi úplně blbá a čeká na vaše rady.

3 1
možnosti
Foto

Vážím si práce hasičů.Našich i těch cizích.Jediné,co lze je vyslovit upřímnou soustrast rodinám a pozůstalým.Čest jejich památce.

13 1
možnosti
OS

Je jednoduche moralizovat v kresle pred pocitacem zda to co se stalo bylo nutne a kdo byli ti lidi, ze se nedokazali zachranit. 

Byl jsem hasicem 4 roky a byl jsem minimalne 5x v ohrozeni zivota a minimalne dvema hasicum jsem zachranil zivot. Kazdy ohen je jiny a je to nevyspytatelny previt a i kdyby jsi byl hasicem sto let , tak te vzdy neco noveho prekvapi. Hasici jsou tym, rodina, ktera se cele dny flaka a hraje fotbalek, nebo cvici pozarni sport, ale kdyz to prijde, tak se te nikdo nepta, zda tam pujdes nebo ne. Je to tve povolani v kterem ustoupit neni kam. Hasic nikdy sve kamose neopousti.

11 0
možnosti
PT

A co se tedy vlastne stalo ? Clanek o tom nepise...

0 0
možnosti
BP

B89e16n 44P12a17v71k31a

3. 7. 2013 0:38

ÚS soud řekl, že to, jak je ta legislativa napsaná, je protiústavní a má se předělat.

0 0
možnosti
LF

L55u95d72ě34k 30F83u47x63a

3. 7. 2013 0:11

To je hnus, dozvědět se o smrti manžela a otce z TVRv:-/

6 1
možnosti
RR

Upřímně trochu mě zaskočil titulek jedné americké televize - objevilo se to i na TV Nova: 19 hotshots killed in.....

Trochu mě prvně vyděsilo kdo je zabil, zavraždil. Pokud by tam stálo něco jako: Died, gone.... tak to je určitě výstižnější.

0 7
možnosti
RR

Pro ty kdo by moje slova snad chtěli nějak otočit, tak všechna čest jejich práci a upřímná soustrast jejich pozůstalým. Je to nebezpečné povolání, které tohle riziko prostě obnáší.

8 1
možnosti
OV

Jako vždy, každá podobná ztráta je pro okolí otřesná.

A taková nehoda mladých chlapů v rozkvětu sil, v Americe jsou ještě hasiči velmi vážení, je to rána.

20 0
možnosti