Diskuze

Pryč s černým balvanem. Jak ve Wisconsinu konečně vymýtili rasismus

Tento případ se mohl stát pouze v dnešních USA. Na Wisconsinské univerzitě odstranili balvan, protože byl rasistický.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a52n 15F51i25a62l12a

12. 8. 2021 21:54

Takže odstranili "černou hlavu". Jako první tu kamennou.

0 0
možnosti
TF

Mně ten kámen přijde málo černy...8-o

0 0
možnosti
JS

To by snad ani Jára Cimrman nevymyslel. :-)

Ameriku válcuje menšina uřvaných polovzdělanců, kterých se ostatní již bojí.

Je to obdobné jako uřvaný nacismu v předválečném Německu, který z většiny Němců udělal poslušné ovce.

Snad se mlčící většina v USA ještě vzpamatuje a odkáže pomatené aktivisty do patřičných mezí.

1 0
možnosti
AP

Je zřejmé, že vedení univerzity v současné atmosféře nemělo odvahu studentům říct: Tohle už přeháníte, vždyť je to absurdní.

Ano, svět se podělal před těmi, co se podělali před nimi. Tohle nemá žádnou logitu a je to jen vydírání menšinou které roste seběvědomí ...většiny. Mne šokuje to, že jsme tak podělaní a slaboduší říct jednoznačně . A DOST!!! nebo se bude střílet.

1 0
možnosti
JM

J50a39n 11M40a18c75h36á32č

11. 8. 2021 7:30

Tak to v USA ,kvůli rasismu,brzo zakážou afroameričany,protože jsou taky černý....

To už potom bude dokonalé....

2 0
možnosti
JM

No,k smíchu to už fakt není.....:-(.... Jenom ať se z toho nep..... To je tak těžké pochopit, že když je někdo černý, tak je černý a nikdy už jiný nebude, stejně tak, jako když je někdo cikán, tak je cikán? To se jako všichni máme tvářit, že tomu tak není a bude jako vše v pořádku? Takzvaní "bílí američané" = pouliční směska Evropy a zbytku světa bez jakýchkoliv kořenů k tomuto kontinentu nejprve černochy zotročovala a teď jim leze do .... fakt směšné, tohle je směšné! A to ani nemluvím o genocidě na původním obyvatelstvu Severní Ameriky...Když je něco černé, tak je to černé a klekat si k vůli tomu na fotbalový trávník je fakt trapné.... Nejsem rasista, ani náhodou, ale tyto v článku popisované a obdobné akty mne možná v budoucnu k němu mohou přivést.... Jsem proti jakémukoliv násilí a bezpráví, ať je proti černým, bílý, žlutým, rudým, židům, duhovým...prostě proti jakémukoliv, ale barvy jsou barvy, tak proč je nevidět jaké jsou??? Teď už jenom schází to, aby nějaká komise EU vymyslela nový předpis na BARVY!

2 0
možnosti
MM

Jen dvě drobné poznámky - pokud jde o ameriku, tak jediní i o kterých se dá mluvit že tam mají kořeny jsou rudí. Tedy ani bílí, ani černí, žlutí či modří.

A pokud jde o ty kořeny, tak právě o tom kameni se dá říct, že on měl na pobyt v uvedeném místě právo. Dvě miliardy let jsou docela dlouhé na vydržovací právo být na tom místě. Neměli spíše přestěhovat tu univerzitu?

2 0
možnosti
LK

A co teprve, až se konečně vysuší Černé moře! To bude ťafka rasismu zlých Rumunů, Bulharů, Ukrajinců, Rusů, Abcházců a kdo všechno tam na březích bydlí...

2 0
možnosti
IJ

I24v35a33n 58J76i96r58e89š

10. 8. 2021 15:07

Tak jsem si myslel, že už nic nikdy na Světě nemůže překonat stupiditu, agresivitu a prolhanost komunismu za stalinismu. BLM mě vyvedli z omylu.

3 0
možnosti
Foto

Tohle je hrozný v tom, že soudruhům černochům s jídlem poroste chuť, ani bych se brzy nedivil na vlastního černošského prezidenta a už nikdy jinak

1 0
možnosti
JB

J57a89n 64B54a19b74i41č49k52a

10. 8. 2021 20:51

To asi ne, ale jak v USA pčevládnou latinci tak president a vláda původem s latinské ameriky se bude starat o americký kontinent a Tichý oceán a Evropa jim může být ukradená

0 0
možnosti
KS

It made my day! Jako doslova jsem se u článku smál na plné kolo.

Totální, ale totální fantasmagorie v USA. No amíci...no. Co dodat.

4 0
možnosti
ŠK

Pak ho stylově měli neodstraňovat mimo město, ale rovnou do černé díry!!!

0 0
možnosti