Diskuze

Nové video zachycuje moment, kdy se Baldwin dozvěděl o smrti kameramanky

Nové policejní video odhaluje moment, kdy se herec Alec Baldwin dozvěděl, že kameramanka Halyna Hutchinsová zemřela. Na záznamu je vidět, jak si herec zničeně klade ruku přes ústa. Byl to právě Baldwin, který omylem střelil na Hutchinsovou nabitou zbraní při natáčení filmu Rust. Herec se domníval, že pálí slepými.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS
Foto

Ono je to hrozně těžké i v naší společnosti. Podívejte se třeba na to, co provádí ta dáma v "Rande s fyzikou" v dílu "Hybnost a impulz síly" - to je nářez, těch prvních pár desítek sekund, než se vykecá. Ještě říká: "Ministerstvo školství by jeho sledování (pořadu) zcela určitě doporučilo." Přitom porušuje všechny zásady bezpečné manipulace se zbraní. Já to děckám ukazuji jako odstrašující případ. A to má být vzdělávací pořad České televize...

0 0
možnosti
MT

Jediný viník je ten, kdo zbraň nabíjel a herci podal do ruky. To, že tam byl při natáčení bordel a on je producent, to už je jiný příběh.

6 1
možnosti
VK

rozhodně nesouhlasím že jediný viník je pouze ten, kdo podal zbraň. AB je stejně vinen tím, že si proprietu sám nezkontroloval a slepě věřil někomu jinému.

2 2
možnosti
OM

nemyslím si, že je uctivé vůči Baldwinovi pouštět tato videa na veřejnost. Nijak ho nebráním, asi bohužel část viny na tomto má, ale rozhodně zásadní vinu má rekvizitář, který ji kontroloval a který mu ji dal se slovy: empty gun nebo jak to říkají....

5 2
možnosti
TB

Řekl bych, že to smysl má. Jsou tací, kteří Baldwina viní, tak je třeba vidět tu jeho první reakci, na druhou stranu jsou i tací, kdo budou tvrdit, že ta reakce byla hraná.

1 0
možnosti
JS

Hozená mediální kost, vděčné téma na výdělek z reklamy (jasně, i já jsem na to kliknul). Video o ničem nevypovídá - ta reakce mohla být buď spontánní, nebo hraná (je to herec, takže by přesně věděl, jak to zahrát - a to nemyslím nijak proti Baldwinovi, jsem v té kauze spíš na jeho straně).

4 1
možnosti

Hlavně pochybuju, že idnes může legálně dávat vlastní reklamy před ta videa, pokud tedy nemá přímo od vlastníka zakoupená práva... o čemž pochybuju při takovém množství videí z Youtube...A přímo v podmínkách Youtube se o vlastních reklamách vyloženě píše.

0 0
možnosti
HP

Pořád nechápu, jak se k natáčení vůbec může dostat zbraň nabitá ostře. Kromě toho podle předpisů musí být mimo samotné filmování zamčena v sejfu. Tady s ní údajně technici o přestávce stříleli do plechovek, pokud je to pravda, tak by měli sedět oni, zbrojíř, který to dovolil a navíc vydal zbraň neoprávněným osobám, a producent s režisérem, že umožnili takový šlendrián.

18 0
možnosti
LF

L20u19k10a52s 36F66i77k53r

28. 4. 2022 7:39

Producent je prave Baldwin ...

3 0
možnosti

Popravdě přijde mi to až neuctivé sledovat Baldwina v takové situaci ....pokud dostal prázdnou zbraň ,neměla nikoho zabíjet .Pokud měla rekvizitu na starosti konkrétní osoba , měla by být za její zneužití odpovědná . Pokud by ji nabyl sám pak by na nikoho nevystřelil ...

Ale tak Amerika ,třeba byla jen jiné barvy pleti , nebo homosexuál....to hned funguje vše jinak

10 9
možnosti
MB

Mohl jste rovnou zacit rasismem a xenofobii a odpustit si tu predmluvu.

6 0
možnosti
MO

Tak se na tom honem pojďme popást!

8 5
možnosti
LF

L16u58k53a93s 68F88i58k27r

28. 4. 2022 1:27

Zabava pro opicky.

0 0
možnosti