Diskuze

Je to mučení, tvrdí Amnesty International o Navalného podmínkách ve vězení

Podmínky, v nichž je vězněný ruský opoziční představitel Alexej Navalnyj se rovnají mučení a mohou vést k nenápadné smrti opozičního předáka. Navalného podmínky ve vězení odsoudila představitelka lidskoprávní organizace Amnesty International Agnès Callamardová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nejdříve má nachlazení a teď ho bolí záda....měli ho vyléčit Němci, když tam byl...problém se zády dnes má kdekdo....

0 0
možnosti

To byl jeden vězeň v Ostravě Heřmanicích, od kterého bachaři v osmdesátých letech loudili americké cigarety a taky si hlídali, aby mu nezkřivili jediný ryšavý vlas na hlavě. Ve volných chvílích, kterých měl dost, psal dopisy Olze.

V dnešní době zase nějaký Janoušek nemůže ze zdravotních důvodů dokončit trest, a tak dělá ozdravné výstupy v Alpách a kondiční cyklistiku doma.

1 0
možnosti

A může si vybrat maséra kterému důvěřuje? A co takhle Michelinský kuchař kterému důvěřuje by pro něho nebyl?

5 0
možnosti

Pokud něco tvrdí Amnesty International, tak si můžeme být jistí, že přesný opak je pravdou. Málo která neziskovka má tak špatnou pověst.

4 1
možnosti

Taková pitomost, což si člověk někde ve vězení třeba i u nás může vybrat doktora, když ho bolí záda, nebo noha. Tyhle věci normálně řeší vězenský doktor. Zdá se že tenhle vyčůránek není schopen snášet nepohodlí vězení, chce být zajímavý a středem pozornosti. Pamatujete na tu chudinku Tymošenku, jak pomalu umírala ve vězení a její kamarádi v EU ji zajistili léčení v Německu a tam po pár dnech běhala jako lanka. Komedie přesně podle stále se opakujících scénářů.;-)

5 0
možnosti

Sekej latinu, jez, co ti ve vězeňské jídelně dají, třeba tě pustí dřív za dobré chování, aby se tě zbavili a mohli si v noční službě hrát na balalajku R^

1 0
možnosti
Foto

Cílem nejspíš bude ho nepustit vůbec, natož dřív

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu,ze nechce vratit Krym, tak si nic jineho nezaslouzi :-)

(pro mene dovtipne, jde o nadsazku)

0 0
možnosti

Je třeba kličkovat vrcholně opatrně. Mučení, to jo, ale zároveň vězeň svědomí, to ne, páč se vyjadřoval antisemitsky. Zkrátka z toho pána je třeba vydestilovat protiruský politický kapitál a potom ho zahodit.

2 0
možnosti

A co internetové připojení, aby mohl průběžně dávat příspěvky na Instagram, to má dost kvalitní a silné?;-D

3 0
možnosti

Je ve vězení ne na dovolené na bahamách a rozhodl se sám pro tohle nebo možná na nějaký nátlak západu, aby mohli neustále přiživovat protiruské nálady a sankce. Mohl v klidu zůstat na západě a spokojeně žít na svobodě.

6 1
možnosti