Katherine Schwarzeneggerová a Chris Pratt (Los Angeles, 22. dubna 2019)

Katherine Schwarzeneggerová a Chris Pratt (Los Angeles, 22. dubna 2019) | foto: AP

Hvězda Avengers je Terminátorovým zetěm. Pratt si vzal Schwarzeneggerovou

  • 8
Herec Chris Pratt (39) se o víkendu podruhé ženil. Hvězda filmů Avengers si vzala dceru herce a bývalého kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzerneggera Katherine (29).

Pratt a Schwarzeneggerová se vzali během soukromého obřadu v Kalifornii.  „Před Bohem, našimi rodinami a těmi, které máme rádi, jsem se stali mužem a ženou. Bylo to intimní, dojemné a emocionální,“ napsali novomanželé ke společné fotce na Instagramu.

09.června 2019 v 20:27, příspěvek archivován: 10.června 2019 v 09:22

Dodali, že se těší na novou etapu života a kromě rodiny poděkovali také návrháři Giorgiovi Armanimu, který navrhl šaty pro nevěstu a také oblek pro ženicha.

Hollywoodský herec a spisovatelka se seznámili prostřednictvím Katherininy matky Marie Shiverové. Žít spolu začali loni v červnu a letos v lednu oznámili zásnuby.

Bývalý číšník, striptér a dokonce i bezdomovec Chris Pratt hrál ve filmech jako Strážci Galaxie, Jurský svět, Sedm statečných nebo Avengers. Je ženatý podruhé. Jeho první manželkou byla herečka Anna Farisová (42). S tou žil devět let, rozvedli se loni a mají spolu šestiletého syna Jacka. Ten žije nyní s rodiči ve střídavé péči.

Katherine Schwarzeneggerová se živí jako spisovatelka a podporuje řadu neziskových organizací. Po své matce je potomkem rodiny Kennedyů.