Diskuze

Vojta Kotek: Režírovat Mádla bylo náročné, musel jsem ho srovnat

Dlouholetí kamarádi a parťáci Vojta Kotek a Jirka Mádl se ocitli v roli podřízeného a nadřízeného. Kotek byl totiž režisérem klipu Slepec hovno vidí, v němž Mádl hrál. Takovou spolupráci si ale mladý režisér zrovna nechválí. Režírovat Mádla bylo prý horší, než skutečně nevidomého herce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

orinka3

19. 6. 2011 14:47
nadužívání sprostoty

Nemyslím si, že kdyby tam ono "úžasné" slovo nebylo, by to nemělo smysl a účinek.Řekla bych, že slovnímu projevu obecně chybí noblesa a koneckonců i bohatší slovní zásoba. Někdo halt ustrnul v rafťácích a snowborďácích a dál se není schopen posunout.

0 0
možnosti

gavial.cz

19. 6. 2011 11:37
Chtělo by to trochu vhodnější název

Nepůsobí to na mě příliš důstojně, ani aktéři nepůsobí přesvědčivě. Nápad dobrý, ale uboze provedený.

0 0
možnosti

fenafena

18. 6. 2011 22:18
ucinkujici

".. než skutečně slepého objednavatele spotu Jana Buchala, který v něm také účinkuje. "

ve ktere casti klipu ucinkuje ?

0 0
možnosti

kytt 3.0

18. 6. 2011 18:56
fuj

já už jsem svoje k tomu ohavnému klipu řekla, stejně tak jako ti nevidomí, kterých se to týkalo. A pravděpodobně se to dostalo i ke Kotkovi s Mádlem, Jiří Buchal (nikoli Jan) o tom tedy ví určitě. A jak říkám, možná mi to pomůže k titulu. Takto se nevidomí prezentovat nechtějí a tedy nebudou. Pouze pan Buchal. Pokud jde autorské dvojici Kotek a Mádl o neustálou vlastní veřejnou diskreditaci prostřednictvím sociálních skupin, kterým nerozumějí, ať si poslouží. Nikdo z autorů neměl jediný protiargument na mé oprávněné námitky. Bohužel panu Buchalovi nelze omezit finanční zdroje, kterými mrhá na takovéto nehoráznosti, aniž by na tom netratili právě ti nevidomí, o které jde.

0 0
možnosti

duch zavražděného iuose

18. 6. 2011 20:16
hmm

zajímavé, co jsem zaslechl a četl, tak nevidomí jsou tímhle klipek - když ne nadšeni, tak alespoň potešeni. Oni totiž nejsou falešně pokryteční, jako někteří jiní...

0 0
možnosti

10 nových životů 11-20

18. 6. 2011 11:51
Když on zároveň přemlouval bábu...

0 0
možnosti