Diskuze

Stropnický s přítelem koupili zámek. Zachráníme kulturní dědictví, říkají

Bývalý šéf Strany zelených Matěj Stropnický (34) a jeho přítel Dan Krejčík (24) se rozhodli odstěhovat z Prahy na venkov. Koupili zámek ze 17. století v Osečanech na Příbramsku. Bývalý politik pro iDNES.cz prozradil, že peníze mu půjčila maminka Lucie Stropnická.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J86a96n 18D42l28o49u51h90ý

27. 8. 2018 12:30

Ten clovek je fakt mimo realitu ;-D 12 mega za byt ? V Praze? Tak mozna na jednicce ;-D

0 0
možnosti
Foto

Je dobře, že mladý Stropnický zmizí z Prahy. Se svým budoucím manželkou budou jistě dobrý páreček, který si vedle půjček sežene i nějaké ty dětičky... Svatba prý bude co nevidět a tak je o zábavu postaráno.

1 0
možnosti
JS

Předpokládal bych, že nejpozději v jeho věku už inteligentní člověk ztrácí dětinsky naivní pohled na dění kolem sebe.

U něj je však problém, že se dosud vůbec nepohyboval v reálném světě, ovšem nyní k tomu možná dojde a bude to pro ně náraz.:-)

1 0
možnosti
HF

Zřejmě hned, když je to památka.;-)

0 0
možnosti
MO

Stropnický velmi podporuje squatery. Možná zkusím squatovat u něj na zámku.

4 0
možnosti
LG

Jo jo, slušná rekonstrukce se odhaduje na cca 50 mega. To kluci ještě nevědí.

Jinak tu kupní cenu maličko poupravili směrem dolů. Asi aby tolik neprovokovali veřejnost, kde na to vzali.

Na celé té nemovitosti je asi nejzajímavější obrovský pozemek se zámeckým parkem. Budova sama o sobě je spíš "danajský nákup". Místo je to ale docela pěkné.

1 0
možnosti

Takže na koupi zámku si půjčil a teď by mě zajímalo, kde chce vzít na tu rekonstrukci. Zřejmě se naivně domnívá, že rekonstrukce bude stát pár korun. Představuje si to jako Hurvínek válku. Dělá ze sebe spasitele, který koupí zachránil kulturní památku, tím však pro ni zatím nic neudělal. Spíš bych řekl, že teď bude naopak chátrat, protože na opravy peníze nebudou.

2 2
možnosti
JP

Oni mu to prijdou zrekonstruovat kamaradi z Kliniky.

0 0
možnosti
ZV

Nemusíte s Matějem Stropnickým jako s politikem a jeho politickými názory souhlasit, ale urážky a hloupé narážky zde v dskuzi jsou ubohé. A bohužel vypovídají o vás, ne o něm. Neveselé čtení:-P

Za sebe jim oběma přeju, aby byli v pohodě a nenechali se ničím ani nikým znechutit. A pokud se jim povede památku opravit a smysluplně provozovat, palec nahoru. Pokud ne, nebudou jediní, co nedokázali své sny zrealizovat a jenom oni sami se budou muset s následky vypořádat. Přeji jim, ať se zadaříR^

4 5
možnosti
OB

O64s53k24a32r 96B46r36u50n28a

17. 8. 2018 21:42

Jen mu přeju, aby nějaká parta fajn frí kúl lidiček nedošla k tomu, že se o svou nemovitost dle jejich názoru nestará dobře, a aby mu ji neobsadila jako squat, nebo si tam nezřídila nějakou "kliniku."

10 0
možnosti
LG

Doteď se to tam nestalo a to to bylo zcela prázdné. Takže pochybuji.

Možná i proto, že tam není úplně jednoduchý přístup a hned vedle bydlí ostražití sousedé. Na malé vsi se tohle moc nedělá.

1 0
možnosti