Katherine Heiglová (Los Angeles, 16. září 2014)

Katherine Heiglová (Los Angeles, 16. září 2014) | foto: Reuters

Když se narodil, nedýchal, vzpomíná na porod syna Katherine Heiglová

  • 1
Herečka Katherine Heiglová (39) loni v prosinci přivedla na svět syna Joshuu. Po roce zavzpomínala na těžký porod. Prozradila, že chlapeček po narození nedýchal.

Katherine Heiglová na sociální síti zveřejnila sérii snímků z nemocnice. Na jedné fotce pózuje s těhotenským bříškem, další je těsně před porodem. Pro herečku, která má s manželem Joshem Kelleym (37) dvě adoptované dcery Nancy (9) a Adalaide (5), to bylo první těhotenství. 

20.prosince 2017 v 18:44, příspěvek archivován: 21.prosince 2017 v 14:26

Porod byl komplikovaný a nakonec musela podstoupit císařský řez. Její syn se totiž neotočil hlavičkou dolů. „Ještě týden před termínem porodu se neposunul ani o píď, a tak jsem se rozhodla pro císaře. Byla jsem neuvěřitelně nervózní a trochu vyděšená. Nikdy jsem nebyla hospitalizována, nikdy jsem nebyla na žádné operaci a neměla jsem tušení, co očekávat,“ napsala hvězda seriálu Chirurgové na Instagramu.

Když se lékařce podařilo zaklíněného chlapečka dostat na svět, nedýchal a museli ho napojit na přístroje. „Poděkovala jsem nebesům, že se nadechl, za jeho život a že jsem se potřetí stala matkou,“ uvedla herečka. 

Na dalším snímku v příspěvku je malý Joshua s hadičkami od přístrojů a pak s maminkou v náručí. “Byl tak drobounký, křehký a něžný. Když jsem ho první noc uložila spát do postýlky s nápisem ‚vítej na světě‘, myslela jsem si, že tento okamžik bude trvat navěky,“ dodala.