TV ÓČKO minulý týden znovu otevřelo multifunkční prostor ÓBEJVÁK ve spolupráci s centrem Westfield Chodov. (4. června 2020) | foto: TV ÓČKO

TV ÓČKO opět otevřelo ÓBEJVÁK, kde je možné relaxovat nebo potkávat celebrity

  • 0
TV ÓČKO minulý týden znovu otevřelo ve spolupráci s centrem Westfield Chodov multifunkční prostor ÓBEJVÁK. Loni ho navštívily na živo nebo virtuálně na 4 miliony fanoušků. Prostor slouží jak pro setkávání a relax, tak pro natáčení nových pořadů, workshopy, hudební produkci a setkávání s celebritami.

Fanoušci se tu mohli loni osobně potkat například s Rytmusem, Paulie Garandem nebo kapelou Mirai.

„Loni jsme si vyzkoušeli program a celý chod ÓBEJVÁKU a také jsme zjistili, že je o tento projekt obrovský zájem, a to jak ze strany návštěvníků, tak také obchodních partnerů a celebrit. Proto jsme se rozhodli otevřít nové, a ještě lépe vybavené prostory,“ sdělil David Pokorný, šéf eventovky ÓČKO promotion, která má chod projektu na starosti.

Nově otevřený multifunkční prostor ÓBEJVÁK je v horním patře centra Westfield Chodov vedle foodcourtu a otevřeno má každý den od 9 do 21 hodin. Má jednoduchý přístupem přes parkoviště na střeše centra a na ploše 300 m² nabízí návštěvníkům několik zón s různými aktivitami, jako je gaming, fashion, hudba či art.

V gaming zóně mohou fanoušci například „zapařit“ na konzolích Nintendo a PlayStation nebo také na počítačích, na kterých mohou hrát sólo nebo přes LAN s kamarády. 

Dále se tu nachází studio zóna, kde televize ÓČKO natáčí pořady jako jsou MIXXXER SHOW, SMARTMANIA nebo ÓČKO CHART s Honzou Řičařem. K dispozici je i DJ koutek s workshopy, beauty zóna, které dominují taneční a „líčící“ workshopy či chill out Coca-Cola zóna a také „pokojíček“ Modré pyramidy na každodenní relax.

O chod ÓBEJVÁKU a komunikaci s návštěvníky se starají ÓČKO „koučové“, kteří také pravidelně informují prostřednictví sociálních sítí a televizního vysílání o plánovaných aktivitách a celém dění ÓBEJVÁKU.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO Star, ÓČKO Expres a ÓČKO Black jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.


Video