Vědomostní soutěž Na lovu vysílá TV Nova každý podvečer | foto: TV Nova

První díl vědomostní soutěže Na lovu přilákal téměř 28 procent diváků

  • 4
Televize Nova v pondělí uvedla programovou novinku, vědomostní soutěž Na lovu, která vychází z licence globálního formátu The Chase. Tento pořad trhal po celém světě rekordy sledovanosti. V Česku první díl přilákal k obrazovkám 27,57 % diváků v cílové skupině 15 - 54, oznámila Nova.

TV Nova tím navýšila podíl na sledovanosti v tomto programovém slotu. Ve srovnání se soutěžním pořadem Co na to Češi v jarní sezoně 2021 se podíl na sledovanosti uvedeného slotu podle Novy zvýšil o 85 %.

„Máme velkou radost, že se soutěž The Chase, která zaznamenala fenomenální úspěch po celém světě, zabodovala i na obrazovkách TV Nova. Soutěž přináší kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí,“ uvedla programová ředitelka Novy Silvia Majeská.

Hry se účastní čtyři soutěžící. Ti hrají v týmu a snaží se vyhrát peníze tím, že správně odpovídají na obecné vědomostní otázky. Jejich protihráčem, který se je snaží zastavit, je Lovec.

Podzimní Nova přidá seriál Pan profesor a spustí další kolo SuperStar

Soutěž Nova vysílá každý všední den od 17:35, na videoportálu Voyo je dostupná s týdenním předstihem.

„Já si to užívám moc, protože nemusím hádat, a to je myslím to nejdůležitější,“ poznamenal k soutěži její moderátor Ondřej Sokol.

„Musím se učit číst nahlas, protože součástí tohoto pořadu jsou minuty až dvouminuty, kdy velmi rychle pokládám otázky. To je někdy velmi náročné,“ prozradil Sokol.


Video