Logo Českého rozhlasu

Logo Českého rozhlasu | foto: ČRo

Na Dvojce Českého rozhlasu bude vysílat Kopta, Kostková i Pawlowská

  • 0
Stanice Českého rozhlasu Dvojka představila novinky ve vysílání. Noví moderátoři a pořady jsou do vysílání postupně nasazováni od začátku roku. Úpravu programového schématu podpoří od 1. dubna rozsáhlá komunikační kampaň, jejímiž tvářemi jsou například Tereza Kostková, Halina Pawlowská či Jan Čenský.

„Touto kampaní se chceme ještě více přiblížit posluchačům, upozornit na nové pořady a moderátory a také oslovit mladší cílovou skupinu posluchačů. V případě této stanice jde o posluchače ve věku 45 let a více,“ uvedl ředitel Komunikace, marketingu a obchodu Českého rozhlasu Jiří Hošna.

Nové pořady a nové moderátory představila stanice v úterý na svém Reprezentačním plese v Národním domě na Vinohradech.

Řadu z nich mohou posluchači slyšet na Dvojce po celý týden. Ranní vysílání patří od pondělí do pátku Daliboru Gondíkovi. Dopoledním blokem provází v pořadu Dva na Dvojce Šárka Volemanová a Jiří Holoubek. Uvádí příběhy ze života posluchačů i známých osobností, kteří společně s odborníky hledají cestu, jak se vypořádat se životními peripetiemi.

Mezi nové posily stanice patří herečka a moderátorka Tereza Kostková s talk-show Blízká setkání, Halina Pawlowská s víkendovou polední hodinkou s názvem Pokračování za chvilku, Jan Čenský s pořadem My dva a čas nebo Václav Kopta a jeho Zlaté časy, ve kterých tento textař a hudebník seznamuje posluchače s písněmi, jež obstály v souboji s časem.

V nové roli rádiového diskžokeje se představí česko-slovenská legenda popmusic Miroslav Žbirka. Ten v pořadu Mám rád hovoří o nezapomenutelných setkáních s hvězdami světové hudby a vybírá písničky svých velkých vzorů a celoživotních hudebních lásek. 


Video