VIDEO: Živě vysílaný rozhovor BBC zastínila erotická pomůcka v knihovně

  • 109
Živě vysílaný rozhovor na velšské televizní mutaci BBC se přes noc stal virálním. Za úspěchem videa však nestojí rétorické dovednosti zpovídané ženy, nýbrž erotická pomůcka nevinně vyhlížející zpovzdálí, která připomíná vztyčený penis.

Yvette Amosová se ve vysílání objevila v úterý večer, aby reportérům velšské BBC poskytla rozhovor o své zkušenosti se ztrátou zaměstnaní v době pandemie. 

Pozornost diváků se však záhy zaměřila na její knihovnu v pozadí. Amosová si tam totiž vystavila objekt, který připomíná mužský pohlavní orgán. Zda se jedná o erotickou pomůcku, nebo jen lechtivou sošku, neobjasnila. Spekuluje se, zda se do žinantní situace uvrhla omylem, či to byl úmysl.

Na sociálních sítích se zároveň objevily dohady, že si z Yvette mohla vystřelit rodina nebo kamarádi. Podle osoby z jejího okolí by ale nad takovým „prozrazením“ Yvette mávla rukou.

Kontrolujte si své pozadí

Snímek z videa umístil na Twitter novinář Grant Tucker, který ostatní vyzval, aby před živým vystoupením vždy zkontrolovali své poličky. Video rozesmálo spoustu diváků a díky hojnému sdílení se přes noc stalo jedním z nejzhlédnutějších ve webovém prostoru.

Je poměrně běžné, že lidem nedojde, co často využívaná minikamera na notebooku dokáže všechno zachytit. Například, když zůstává zapnutá v nestřeženém čase.

Své o tom ví například bývalý starosta z předměstí filipínské metropole Manily, který během videokonference souložil se svou účetní.  Poté, co pár s činností skončil, usadil se jako by nic u počítače k zahájení jednání. Aniž by oba tušili, že svým intimním okamžikem poradu ostatním pěkně okořenili.


Video