Lezec Adam Ondra měl na dosah olympijskou medaili, dokonce mohl brát i zlato....

Lezec Adam Ondra měl na dosah olympijskou medaili, dokonce mohl brát i zlato. Poslední kroky posledního závodníka však obrátily pořadí úplně naruby a na českého reprezentanta zbylo až šesté místo. (5. srpna 2021) | foto: Michal Sváček, MAFRA

Článek o boji lezce Ondry byl zatím nejčtenějším olympijským na iDNES.cz

  • 0
Čtvrteční boj lezce Adama Ondry na olympiádě v Tokiu držel televizní diváky i čtenáře v napětí. Na iDNES.cz se článek popisující jeho snažení stal nejčtenějším olympijským článkem a podle komentátora České televize Roberta Záruby to byla pro ČT Sport druhá nejsledovanější akce her.

„Drama lezení na obtížnost připoutalo k lanu 666 tisíc diváků, chvílemi až 844 tisíc. Druhá nejsledovanější akce her na ČT Sport,“ uvedl Robert Záruba na Twitteru.

Doplnil, že zatím největší zájem projevili diváci o tenisové finále Markéty Vondroušové.

Čtvrteční článek o zápolení Adama Ondry na iDNES.cz zaznamenal čtenost 330 tisíc a stal se tak nejčtenějším článkem z olympiády. I čtvrteční celodenní průběžná online reportáž byla nejsledovanější z dění na tokijských hrách.

Poslední dohmat rozhodl. Lezec Ondra sahal po zlatu, ale je bez medaile

Boj Ondry na olympiádě bylo drama do poslední chvíle, které skončilo velkým smutkem. Lezec měl na dosah olympijskou medaili, dokonce mohl brát i zlato. Poslední kroky posledního závodníka však obrátily pořadí úplně naruby a na českého reprezentanta zbylo až šesté místo.

Sledovali jste finálový boj lezce Adama Ondry?

celkem hlasů: 178
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pátek 13. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

Video