Diskuze

Signatář Charty 77 Sedláček půjčuje na bydlení. Začal z našetřených peněz

Štafeta dobré vůle. Tak by se dal pojmenovat nový počin signatáře Charty 77 Vojtěcha Sedláčka, který je známý svou pomocí bezdomovcům a handicapovaným. Ze svých našetřených peněz půjčuje lidem v nouzi bezúročně na bydlení. Z toho, co se mu vrátí, následně půjčuje dalším.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

již Sedláčkův projekt pomohl ve 14 případech. Nejčastěji se podle Berné jedná o rodiny s více dětmi, které obtížně hledají bydlení.

takže bohémské Afrodity si užívaly plnými doušky rozkoší se svými milovanými alfasamci a teď nemají kde bydlet ? Ale ale, to není hezké

1 5
možnosti
RV

Nikdo po vás nechce ani korunu, tak se otočte .. a běžte se projít někam domprirody nadychat se čerstvého vzduchu ..a uklidnit se :-*

6 1
možnosti
LS

Tohle je velmi chytrý způsob jak pomáhat. Nejde o trvalé podporování někoho v nouzi, ale o velmi účinnou jednorázovou pomoc. Něco jako, když se někdo topí, tak mu hodíme lano, on se zachrání a dál už žádnou pomoc nepotřebuje a jde si dál životem.

Kdo nerad dává peníze na charitu, např. z toho důvodu, že má o smyslu charity pochybnosti, tak ať zváží tohle. Také jsem něco přispěl.

6 0
možnosti