Diskuze

Vláda je mazaná

Svazky StB nabízejí trápení všeho druhu. Život by byl krásnější, kdyby neexistovaly. Ještě krásnější by však bylo, kdyby neexistovala minulost. Zejména ta naše - komunistická. Rok po odtajnění svazků StB, ještě dříve, než došlo k jejich opravdovému zveřejnění, hledá vláda, jak jejich část opět uzavřít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ledig1

19. 2. 2003 23:28
Zástěrka pro naše estébácké vůdce?
Je jasné, že si potřebovali vymyslet zástěrku, abychom se nikdy nedozvěděli všechnu tu špínu o té bolševické lůze, co nám vládne. Všechno se teď schová pod mezinárodní špionáží a kradením cizích technologii. Z koho si chtějí dělat legraci?
0 0
možnosti

Horst

13. 2. 2003 17:07
Nic ubožejšího jsem v životě nečetl.
viz nedpis příspěvku (pardon, a blbějšího a pokrytečtějšího)
0 0
možnosti

TT

13. 2. 2003 13:20
Pan Karel je taky mazaný
neboť mlčí o aktivitách svého tchána Richarda Salzmanna, jehož působení v čele KB nás stálo desítky miliard. A co klienti H-systému, zopakuje jim do očí dnes u soudu, že on o ničem nevěděl, an byl jen šéf?
0 0
možnosti

Bogan

13. 2. 2003 14:15
Re: Pan Karel je taky mazaný
Pan Karel má za tchána velkého bankéře Ríšu, který při schůzkách bankovní rady preludoval na pianině. To jsem nevědel. No tak teď už se nedivím vůbec ničemu. Hodně zdaru mravně čistým lidem s čistým štítem.
 
0 0
možnosti

Bogan

13. 2. 2003 13:09
Ale,ale
Ale, ale  pane Karle, myslíte si, že naši západní sousedé v dobách komunismu nic od nás nezkopírovali. Myslíte si, že u nás bylo všechno špatné a že ti mravní čistí lidé nic neukradli. No já jen, že znám člověka, který odešel na Západ s kompletní dokumentací nového stroje a co by ste řek pane Karle, ti mravně čistí lidé na Západě to nevrátili, ba co víc oni to začli vyrábět. Napište jim pan Karle, že je to lumpárna a že nejsou mravně čistí.
0 0
možnosti

ebarh@seznam.cz

13. 2. 2003 8:38
Slabý článek
Existují promlčecí lhůty .
0 0
možnosti