Lars Ulrich z Metalliky na koncertu z Worldwired Tour v pražské O2 areně (2. dubna 2018) | foto: Tomáš Krist, MAFRA

VIDEA TÝDNE: Metallica hrála Jožina z bažin, nefunkční kruháč a sexy zajíček

  • 0
Legendární kapela Metallica vystoupila v Praze a k velkému překvapení nezahrála jen vlastní hity, ale došlo i na známou skladbu Ivana Mládka Jožin z Bažin. Český internet se baví videem z Třebíče, kde provizorní kruhový objezd zamotal hlavu nejednomu řidiči. V našem výběru nechybí ani unikátní manévr britských letců z druhé světové války, zásah policistů proti cizincům podezřelým ze znásilnění nebo sexy velikonoční zajíček.

Byl to trochu šok, když baskytarista Robert Trujillo na koncertu americké heavymetalové kapely Metallica začal brnkat známou linku a následně snaživou češtinou zpívat „jedu takhle tábořit Škodou 100 na Oravu“. „Očividně se ta legrace hodí do každé muziky,“ komentoval nečekanou událost Ivan Mládek.

Nový provizorní kruhový objezd na třebíčské křižovatce ulic Jungmannova a Bedřicha Václavka je pro řidiče problematický. Trápení způsobuje především šoférům autobusů, než aby se museli na úzkém prostoru složitě vytáčet, volí někteří raději jízdu v protisměru.

Nacisté během ostřelování Londýna vypálili tisíce „robotických letadel“, dnes bychom řekli řízených střel. Ne všechny však zasáhly cíl. Některé skončily v moři díky odvaze a dovednosti britských letců. Podívejte se na málo známý manévr druhé světové války.

Pražští policisté zveřejnili kamerové záběry ze zásahu při zatýkání šesti cizinců, kteří v hotelovém pokoji v centru Prahy podle kriminalistů znásilnili turistku. Zásahová jednotka musela dveře do pokoje vyrazit beranidlem. 

Svůdná modelka Eden Rambo se proměnila ve zlobivého velikonočního zajíčka. Zejména pánové by k téhle krásce na Velikonoční pondělí s pomlázkou pro výslužku určitě rádi zašli. Za vkusně provokativními spoty stojí americký režisér Chris Applebaum.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video