Diskuze

Šluknovsko se bouří, Němci chtějí kvůli opravě zavřít hraniční přechod

Radnice saské obce Sebnitz chce na čtyři měsíce uzavřít pro auta přechod v Dolní Poustevně. Pro Šluknovský výběžek by to byla katastrofa. Místní přes přechod jezdí do práce a za nákupy a proudí tudy auta zákazníků z Německa. Starostové a místní proto sepsali petici, kterou chtějí uzavření zabránit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sasove jsou ..... odpad Nemecka. Jenze tim, ze do nich zbytek Nemcu cpe prachy, si mysli, ze to tak neni. My mame cigany, Nemci sasy. Nemce krizeny s polakama. Zeptejte se na to kteryhokoliv nemce mimo sasko ( jen se neptat tech migrovanych). Neni Nemec jako Nemec.

0 0
možnosti

J97a59n 15K64o74m97á93r32e46k

22. 3. 2013 13:00

hlavně o dejte z ROPu, ať se zas všechno rozkrade

0 0
možnosti

Přiznejme si, jak se na nás německy mluvící sousedé dívají. Organizované krádeže aut, krádeže v obchodech, a ten rozdíl na obou stranách hranice je hned vidět - nejde jen o tu chudobu, ale o celkový pořádek v obcích, péče o nemovitosti atd..Nedivím se, že silnici k hraničnímu přechodu zavřou i když nemusí. Můžeme si za to sami.

1 0
možnosti

Jasne, zatimco Sasici jezdi za slapkami, do lesu vozi odpad a priznivci Dynama Drazdany hajluji cestou domu z ceskych hospod.

1 0
možnosti