Diskuze

Máme nejdražší plyn v EU, klíčoví ministři jsou jak Pat a Mat, tvrdí Havlíček

V novém roce politici ANO „přiložili pod kotel“ při kritice vlády. „Máme nejvyšší cenu plynu v Evropské unii,“ řekl první místopředseda ANO Karel Havlíček. „Minely, které udělali dva klíčoví hospodářští ministři, to je pokračování telenovely Pat a Mat,“ komentoval počínání ministra financí Zbyňka Stanjury a ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkely.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Tak hlavně že ANOistům nevadí nic na naprosto "standardní a bezpříplatkové" zubařině... Zubařina je oproti všemu ostatnímu v oblasti úhrad za výkony naprosto zvrhlá, ale stejně tak si myslím, že i péče úplně zdarma není správná. Škoda, že Julínek neprosadil to, co jako jediné dávalo smysl. Tedy mírné doplácení na úplně vše až do definované roční hranice pro každého. Zneužívání péče v této zemi bohužel bují o106 a dokud se toto nezmění, nikdy se ta díra v rozpočtu nezacelí.

0 1
možnosti
JN

Nevím o tom, že bychom měli jakoukoliv zdravotní péči zdarma. To jste si popletl pracující s lidmi co chodí jen pro dávky.

0 0
možnosti
VH

Za Babiše stoupla cena plynu ze 17 na 96 EUR. Při ceně 96 nastoupil Fiala a nyní je 65. Průser jsou samozřejmě fixace, které teď končí a najíždí s na tržní cenu.

Babiš měl na to lidi připravit, protože to vylítlo za něj. Měl zastropovat, měl dělat opatření, když viděl, jak ceny letí nahoru a krachují dodavatelé energií. Havlíčkova hlavní povinnost byla domuvit prodloužení smlouvy o plynu z Norska, ale nechal to vyhnít a pak už jsme měli plyn jen z Ruska.

A Schillerová? Ten její plán na schodek 300 mld. vůbec neobsahoval energetickou strategii, protože i když ceny letěly nahoru, tak Babiš ani Havlíček s tím nic nedělali ani nevarovali lidi, ani ne nevyzývali rychle k fixaci.

Toto není pochvala této vlády, ale kritika ekonomických troubů, kteří teď kritizují.

8 0
možnosti
JN

Superbobmbadvojministr a pávice Alena mají plná ústa kritiky, přitom neváhali roztočit půl bilionu na dluh v době, kdy šla ekonomika nahoru a nebyla válka. Nic není ideální, všude jsou problémy, ale tihle dva by opravdu měli držet ústa a ztratit se v propadlišti dějin.

7 0
možnosti
IU

Pan Havlíček,sedící dříve na dvou seslich,neudělal vůbec nic,ačkoliv věděl,co se blíží Měl by být raději pozadí a nehrát si na apoštola.🧐

8 1
možnosti
JS

Pravdu, jejich pravdu nám říká jen vláda koaličního slepence. Ostatní jsou možná jen dezinformátoři. Vyjdeme-li z poznatků, že pravicovým snobům působí drahota asi radost, je vlastně z jejich úhlu pohledu náš svět v pořádku. Nic ale netrvá věčně, protože i jejich radost jednou skončí, nejpozději za tři roky skončí.

1 10
možnosti
VK

Problém není že by pravice chtěla drahotu, to je lež. Problém je v tom že ty ANO recepty by k levnotě nevedly. A vůbec nejdražší je být energeticky závislý na Rusku, což má tady jako řešení podsouvají proruští kolaboranti.

5 3
možnosti
Foto

Pan Havlíček cíleně lže, ať se podívá, kam přivedl Maďary Orbánův levný plyn z Ruska.

9 2
možnosti
OO

Schilerka vyborne ze svych vlastnich preslapu obvinuje soucasnou vladu. Presne podle Babisova vzorce.

12 2
možnosti
VK

Havlíčkovi by ten plyn došel zrovna tak jako došel benzín Orbánovi....:-)

9 2
možnosti
VH

Havlíček měl v gestci a v kompetenci prodloužit 20ti letou smlouvu o dodávkách plynu z Norska. Za jeho působení smlouva skončila a on ani nevyvolal jednání o tom, zda pokračovat či ne. Prostě vsadil na Rusko se vším všudy. On má hlavní zásluhu na tom, že jsme se stali závislí na jednom dodavateli.

5 0
možnosti
JN

A co jsou to ty minely?

0 0
možnosti