Diskuze

Prostituce zažívá krizi. Ženy musí spoléhat jen na sebe, klienty straší PES

Epidemie koronaviru se citelně dotýká i nejstaršího řemesla. Podle Spolku pro ochranu žen, který se zabývá pomocí sexuálním pracovnicím, je navíc období od ledna do března chudé i v normálních letech. V kombinaci s pandemií zatím není jasné, kam až budou příjmy sexuálních pracovnic klesat. Musí tak spoléhat jedině na sebe.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

"... nabizet exuální služby prostřednictvím telefonu či online..."

;-D 8-o ;-D Dekuji, nechci, to se radeji minu..

0 0
možnosti
MH

Tak jsem z článku konečně pochopil, proč opozice neustále brojí za jasný plán postupu s minimálními změnami :-)))

0 0
možnosti
JK

Takže PES je špatný pasák!!!!

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně mezi nimi jsou moudré, méně moudré i hloupé. Jenže ani ta nejmoudřejší nemá podporu OSVČ, pokud jí není v jiném druhu podnikání. Kdo by to byl řekl, že ani po více než 30 letech po pádu totality, nemohou, ani pokud by chtěly, platit řádné daně. Takovou zdanitelnou kategorii v ČR nemáme. Jak přízemní zákonodárci jsou. Ani před koncem své vlády nepředloží ke schválení, zásadní návrh zákona o této živnosti.

0 0
možnosti
Foto

Klienty PES opravdu nestraší.

2 0
možnosti
JH

Stát by je měl podat pomocnou ruku. Také je to živnost..

0 0
možnosti
TP

Mate akorat sexualni mindraky, pritom byste chteli lezt na pokoje za holkama

0 1
možnosti
LN

Kdo by nechtěl, žejo?

1 0
možnosti
JZ

Nedá se nic dělat ženský, budete muset začít pracovat.

4 0
možnosti
MT

M50a35r93i68o 54T60r16n87k30a

10. 2. 2021 17:49

Vies ako sa tie chudery nadru z pocas nocnej?:-)

0 0
možnosti
MK

ohroženy ale přece nejsou jenom prostitutky, ty mají alespoň alternativu v sexu po telefonu, co však chudáci bytoví zloději? Všichni sedí doma a ti hoši nemají zdroj obživy. Stejně tak kapsáři, jak se mají uživit v prázdných ulicích a zavřených obchodech? Skořápkáři, černí prodejci, loupežníci v parcích po zákazu vycházení....... Problémy těchto lidí nikdo neřeší.

20 2
možnosti
AM

@ 18195 vychodisko pro ty neorganizovane chudacky je si zalozit odbory. jakmile se zorganizujete, kupte si spolecne nejakou soudruzku, ktera o vas napise do idnesu, lide vas budou litovat a ste v pohode

1 0
možnosti
ZH

Průzkum Rozkoše bez rizika evidentně podcenil neochotu oněch "pracovnic" v dotazníku zaškrtnout možnost "chci prachy, ale ne pracovat, a tohle je nejjednodušší možnost." Pokud tam vůbec taková byla.

5 2
možnosti
Foto

Nejen mezi policisty, kteří se v tomto prostředí občas ohybují, by jistě bylo mnoho těch, kteří by s vámi nesouhlasili. Jsou to lidé s talentem, který nepochopíte. A tak jako o jiných dovednostech, při kterých se právě nesedřete, ani u téhle, se nemůžete snížit k podobnému hodnocení. Už jen z důvodu, že to spíš vyznívá v duchu závisti. Sám na to nemá, ale děsně rád by,... Tak si alespoň přisadí a hodí svůj díl špíny na něco, o čem zdá se, nemá vůbec představu. Lidé z oboru psychologie, psychoterapie by mohli vyprávět.

2 0
možnosti