Přemysl Sobotka

Přemysl Sobotka - Nově zvolený předseda Senátu Přemysl Sobotka z ODS. | foto: David Neff, MF DNES

Po Paroubkovi bude mít pořad i Sobotka

  • 5
Premiér Jiří Paroubek se na obrazovce televizního kanálu 24.cz bude každý týden střídat s předsedou Senátu Přemyslem Sobotkou. Paroubek ve čtvrtek poprvé vystoupil v pořadu Ptejte se svého premiéra. Jeho obdobu odstartuje Sobotka příští čtvrtek s názvem Očima předsedy Senátu.

O novém pořadu informoval v pátek podle ČTK tiskový tajemník Kanceláře Senátu Petr Kostka. Vysílat se bude každý druhý týden.

Sobotka bude společně s moderátorem komentovat aktuální politické dění. Pořad bude interaktivní, proto mohou diváci své dotazy zasílat od dnešního dne na e-mailovou adresu predsedasenatu@24cz-tv.cz.

Předseda vlády Paroubek se na obrazovce satelitní televize 24.cz, který vysílá hlavně nesestříhané záznamy se schůzí obou komor parlamentu, poprvé objevil ve čtvrtek.

Původně bylo avizováno, že vystoupí pouze na 15 minut. Nakonec premiér odpovídal na dotazy diváků a vysvětloval situaci okolo nové vlády tři čtvrtě hodiny. Zároveň nespolupracoval s žádným moderátorem. - více zde


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video