Neopatrnost stála řidiče život

Bakov nad Jizerou - Zřejmě nepozornost a rychlá noční jízda stála včera v noci řidiče vozidla ford život. U Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku narazil kolem jedenácté hodiny večerní do přívěsu naloženého novými škodovkami. "Řidič nákladního vozidla MAN měl poruchu a stál se soupravou na připojovacím pruhu od Bakova, své vozidlo měl řádně osvětlené a za ním byl umístěn výstražný trojúhelník. Jedenapadesátiletý řidič fordu však výstražný trojúhelník přejel a narazil do návěsu," uvedla tisková mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Poté vozidlo nalétlo na nákladní plošinu kde narazilo na přepravovanou Octavii, která následně poškodila další přepravované vozy.

"Řidič osobního vozidla Ford nehodu nepřežil a řidič nákladního vozu utrpěl lehké poranění. Škoda na Fordu byla 70 tisíc korun a na přepravovaných vozech se vyšplhala na 825 tisíc korun.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video