Nejedí psy a kočky

Starosta Pavel Bém je překvapen tím, že milovníci technické hudby, kteří se dočasně ubytovali na pražském Strahově, neznásilňují malé děti, nevylupují banky a nežerou psy a kočky. Jenom trochu popíjejí a pouštějí nahlas hudbu. To ovšem dělá i většina dvacetiletých spořádaných občanů této země.

Děs před technolidmi je naprosto iracionální, stejně iracionální jako děs před těmi, kdo přijedou do Prahy vyjádřit protest proti Měnovému fondu a Světové bance.

Jsou to lidé, kteří nechtějí žít tak, jako žije většina, v návyku na hlasitou hudbu a alkohol našli stejnou hráz proti bolestem světa jako většina v televizi a chipsech. Nikdo nechce žít jako většina, každý se nějak odlišuje a soused za to udává nebo dokonce střílí souseda.

Dovedu si představit, že se technolidé bojí nás establišmenťáků tak, jako my jich. Proto volám: My taky nežereme psy a kočky!


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video