Diskuze

To musím zvládnout sám! Soukup je znovu hitem internetových vtípků

Ambice Jaromíra Soukupa už nesahají jen k tomu moderovat všechny pořady ve své televizi, nyní chce uspět i jako politik. A tak se ředitel TV Barrandov znovu stal terčem vtipů na sociálních sítích. Po Facebooku i Twitteru začaly kolovat různé grafické koláže i falešné profily jen několik minut poté, co oznámil, že zakládá nové politické hnutí List Jaromíra Soukupa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L74e68o 74V15á35l42e97k

19. 1. 2019 13:30

Co se týká blokace příspěvků to ostatně dělají na všech diskuzích. Záleží ovšem jak. Pokud to jsou vulgární výrazy, nebo nenávistné výpady,vyhrožování, tak je to v pořádku. Ostatně tak to chodí tady, na iDnes. Odstrašujícím příkladem jsou třeba Novinky na Seznamu. Pokud chcete kydat hnůj ma prezidenta,nebo premiéra je vše povoleno. Běda však zkřivit vlásek Kalouskovi, imigrantovi, nebo cikánovi. Tady nejste vymazáni za vulgarity, ale za názor,postoj a oprávněnou kritiku.

0 1
možnosti
KN

K57a38r74e50l 27N39o49v10á79k

18. 1. 2019 14:43

Pokud to myslí se vstupem do politiky pan Soukup vážně, pak se nedivím členům či fandům Pražské kavárny a jiných médií, že z něho mají strach. On myslí jinak než oni a to se musí potrestat říkají. Začínají již teď, aby nebylo pozdě?!!!

3 3
možnosti
Foto

On ho někdo trestá? Spíš z něj všichni mají prču.

3 2
možnosti
KK

Je to jasný favorit na prezidenta! Už se těším, až bude uvádět hovory s prezidentem!Rv

0 0
možnosti
MD

Soukup ma na to byt Soukupem. A jini zase JEN na nejaky ten VTIPEK. Pokud kazdy dela to na co ma, pak zatim stale dobre.

1 1
možnosti
KLI

No a co ? Nevolím ho, jeho TV jsem pustil (přepnul) omylem při hledání jiného programu, mně nevadí... Ale některé vtípky jsou nápadité.

3 2
možnosti
JP

J49a73n 76P89u11k34l

18. 1. 2019 9:26

Vy z toho tady máte legraci, ale v téhle zemi má šanci...

Kdo by ještě před pár lety čekal, že se do PS dostane Okamura, na Hradě bude podruhé sedět sebestředný stařík a premiérem bude agent StB, kariérní komunista a dotační podvodník... :-(

12 1
možnosti
KH

Pěkné je, jak iDnes zdůrazňuje, že SPD blokuje některé uživatele. Zde jsou jakékoli názory, které neodpovídají kursu redakce, mazány jako "nevhodné", případně "mimo téma".

A já už více jak týden čekám, až mi odpovědí, proč mi byl smazán příspěvek - citát J. P. Belmonda.

2 0
možnosti
KH

Nevím, mně to přijde spíš trapné jak vtipné.

1 1
možnosti
PK

Zajímavé je, že lidi nadávají na politiku, ale když přijde někdo, který chce něco změnit, je hned terčem posměchu. Jen bych upozornil, že podobně se před časem smáli Babišovi.

3 3
možnosti