Diskuze

Mluvčí fakulty přirovnal ženy v rouškách k perským princeznám a končí

Na Filozofické fakultě Karlovy univerzity končí tiskový mluvčí Petr Kukal. Informaci přinesl zpravodajský server iRozhlas. Důvodem je Kukalovo působení na sociálních sítích. Bývalý mluvčí v pondělí čelil kritice poté, co na svém Facebooku sdílel text, ve kterém přirovnává ženy v rouškách k perským princeznám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Zvláštní doba, kdy je člověk vyhozen za milou lichotku. S tou bonzující "slečnou" musí být "radost" být v kontaktu, bude mít jistě zajímavý život plný překvapení :-)

0 0
možnosti
MT

Trosku mi neni jasne, k cemu nejaka univerzita potrebuje vubec tiskoveho mluvciho.

0 0
možnosti
EB

mě jako ženu to teda neurazilo...na pohádkách Františka Hrubína jsem vyrostla a zjevné je, že autor se neodvolával k současným praktikám islámu, ale tajemnému světu starého Orientu, jak si ho představujeme z pohádek..:-) s kamarádkami se předháníme, kdo bude mít vtipnější a veselejší roušku, když už je jejich nošení nutné pro zdraví...:-P a sladit roušku s outfitem je základ! ;-D

7 1
možnosti
Foto

J95i22ř77í 50P17a33j61k

26. 3. 2020 14:21

Je něco shnilého v posledních letech na univerzitě Palackého. Poznámka, která by měla vyvolat tak maximálně chápavý úsměv, skončí tímto způsobem? Opravdu nesmysl..

11 0
možnosti
DL

Ten komentar je poeticky, rozhodne jsem z toho necitil zadny sexismus. Je jeho subjektivnim nazorem na soucasnou situaci. Nema nic spolecneho s FF UK, proto nerozumim tomu, ze pod nej uvedl i svoji funkci, cimz si akorat nabehl a vybudil "militantni studentky" k palbe...

12 0
možnosti

Studentské komory akademických senátů a podobné skupin by se měly zakázat,protože to spěje k tomu,že začnou demokraticky rozhodovat.kdo a co je bude učit. A ještě jakým způsobem a kdy,případně koho z akademického sboru vyhodí z práce. Profesoři se budou bát otevřít za katedrou pusu. (Docela bych rád viděl obrázek té zpupné studentky, asi víte co myslím.)

11 0
možnosti
MP

Studenská komora by měla (když už) řešit pouze menzu, koleje a studenský klub, jinak je to vysoce korupční prostředí. Bohužel studenti jsou součástí akademické obce, takže se tady uhnízdil tento nešvar, kdy děti místo aby byly vychovávány, tak školí profesory.

Tento systém se musí reformovat, jinak to povede k studentskému totalitnímu extremismu, a pozitivní diskriminaci extremistických dětských názorů, jako na mnohých VŠ v USA a UK.

Lepší některé obory či celé fakulty zrušit, než připustit aby se staly líhní zvrácených extremistických názorů co likvidují společnost - viz některé obory na FFUK, různých FSV či FVU VUTBr.

Odkud se asi berou novináři co pak v médiích prosazují klimanacismus, multi-kulti totalitu a ničí naši civilizaci? Je třeba je omezit a regulovat, dříve než oni zlikvidují nás, i to co se zde budovalo 1000 let.

3 0
možnosti

Jsou ňák přecitlivělí,nebo co ?

5 0
možnosti

P14e52t56r 15Č36e22r40n62ý

25. 3. 2020 22:13

Žveřejnete prosím jméno stežovatelky, když byla dost silná, unese to.

10 0
možnosti
JS

J39i97ř98í 85S23e73i81d59l

25. 3. 2020 22:52

Veronika Trusová.;-D

1 0
možnosti
MP

Na dnešních VŠ jsou nejzábavnější studentské komory akademických senátů, kde je patrné jak korupční mravy "velké" politiky infikovaly celou republiku. Plyne z toho poučení, že demokracie dětem do rukou nepatří, ale pouze mužům starším 30ti let a jen těm co prošli vojenskou službou nebo mají rodinu a děti.

0 0
možnosti
PR

P81e14t31r 49R12e26z98e68k

25. 3. 2020 21:48

Na tom přirovnání nic špatného nevidím, horší jsou ty jeho ostatní plky. A jestli byl varován, že jeho posměšné vystupování vůči studentům se neshoduje s filozofií filozofické fakulty, tak si nic lepšího nezasloužil.

0 4
možnosti
JS

J86i53ř47í 52S69e79i38d67l

25. 3. 2020 22:50

Velmi urážlivý a nadřazený tón vůči autorovi sloupku v periodiku nijak nesouvisejícím s fakultou na jeho osobním facebooku zvolila studentka Trusová a její neomarxistické přítelkyně a přátelé a pan Kukal na tyto progresivistické a drzé řeči nehodé studenta vysoké školy pouze reagoval.Sdělovat autorovi ve věku jejího otce, že si má nechat kecy na koledu, mi nepřipadá jako součást kultivovaní diskuse na sociálních sítích.Ten, kdo dělá ostudu FF jsou tito studenti a bohužel i vedení FF.

8 0
možnosti