Diskuze

Babiš má teď na výběr nás a servilní ČSSD, řekl šéf SPD Okamura

Jednání s premiérem Andrejem Babišem o možné toleranci vlády si pochvaloval šéf SPD Tomio Okamura. Podle něj je ANO připraveno spolupracovat na všech programových bodech SPD. „My jsme zopakovali, že by to měla být vláda odborníků, že by to nebyli političtí trafikanti,“ řekl Okamura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Okamura mel 39. horecku a videla to cela republika . Pane Okamuro chci vas ujistit ze cela republika nema nic jineho na praci nez cely den sedet u tv . a sledovat jak se potite a ste nadopovanej praskama . Okamura zrejme prapadl kultu sveho velikasstvy na tolik ze si neuvedomuje ze jeho okruch zboznovatelu je jen v okruhu nacku a rasitu slusny lidi si prepnou na jiny program.

1 0
možnosti
JO

Babš jednal s Okamurou a pak ještě jednal Okamura s Babišem. Asi to byla dvě jednání, protože o tom prvním referoval Babiš, že se na ničem nedomluvili a on Okamuru nepotřebuje. O tom druhém teď referoval Okamura, že se na všem domluvili a na všem budou spolupracovat.

Tož tak se to má. Každý slyší to své.

1 0
možnosti
MK

Babiš je možná podvodník, ale není cvok. Je si vědom, že s vystoupením z EU by nastal parádní sešup české ekonomiky a první by to odnesli právě jeho voliči. Mimochodem, z takzvané V4 bychom v tom byli sami. Maďaři nejsou blázni, Polsko bude po Británii hlavní spojenec USA v EU a Ficova mafie se od dotačního cecíku odstřihnout nenechá, poušti v televizi dokonce reklamu na dotační politiku EU.

1 0
možnosti

Nejen české, ale i moravské ekonomiky.

0 0
možnosti
MZ

Okamura mi připomíná Tana Cariddi z Chobotnice.Taky se z něho vyklubal obdobný šílenec.

1 0
možnosti

A už je tady zase článek o tom xenofobním inteligentovi...To je ale "Pitomio"Rv

0 0
možnosti
PA

P48e44t35r 84A85n88g15e46r

8. 2. 2018 17:52

Ekonomický imigrant Okamura tady za potlesku vděčného publika kádruje českou politickou scénu. Vždyť je to k pláči.

1 0
možnosti
MD

Vždyť Okamura sám je táta všech servilů...

2 0
možnosti
RK

Okamůrka a muchomůrka? Žádný rozdíl - obě jsou jedovaté a nevhodné pro život

2 0
možnosti
AS

Proč musí být kolem "tábora v Letech" stále takové dusno?

Už nevíte jak tu historii pokroutit? Není snad možné, aby nežil již žádný pamětník.

Nechci cokoliv upírat Romům, ale na místě, kde byl více jak 60 let vepřín, bych si pietní místo nepřál! Navíc když je sporné o co se tam vlastně jednalo.

0 1
možnosti
PC

Je jasné že pokud budou v programu vlády věci z programu SPD tak SPD vládu podpoří i když by si to Babiš nepřál.A ty tam budou i když třeba trochu upravené podle představ ostatních stran které mají v programu zhruba totéž.Když totiž nebude vláda,nebude ani program.Okamura z toho vytěží politické body,kdž řekne svým voličům: plním co jsem slíbil tím že jsem podpořil vládu,která splní aspoň část našeho programu.A bude mít vlastně pravdu a v příštích volbách se mu to zůročí.Nikdo přece nemůže nutit poslance hlasovat pro nebo proti.Je to věc té nebo oné strany.A proto nikdo nemůže dávat vinu Babišovi že ho podpoří SPD.A těm papouškům...ne se stíhaným....ne se stíhaným...se to zůročí taky.Viděl jsem poslední průzkumy,ANO víc než 30% a někteří papoušci už pod 5%.

2 2
možnosti