Díky českému ministru spravedlnosti nedošla arabská čest úhony! Inšalláh!

Díky českému ministru spravedlnosti nedošla arabská čest úhony! Inšalláh! | foto: David Votruba, iDNES.cz

Sání díkybohu na svobodě!

  • 9
Katarská justice už loni v lednu rozhodla o ukončení trestního stíhání prince Hámida bin Abdala Sáního, který byl obviněn a následně odsouzen za to, že si v České republice nakupoval sexuální služby od hned několika mladistvých a nezletilých prostitutek.

Skutečnost, že jeho stíhání končí, je sice více než rok stará, ale česká strana - která jeho stíhání zahájila - se to dozvěděla až nyní, a to ještě neoficiálně. Přestože informace není oficiální, je spolehlivá, a tak můžeme s radostí v duši zvolat ZAPLAŤ BŮH, přesněji ZAPLAŤ ALLÁH!

Arabská aristokracie chápe Evropu jako buranov prvního řádu a Evropany jako pologramotné vidláky, se kterými své cti dbalý Arab nemá nic společného a maximálně užívá služeb jejich mladistvých evropských rajdiček. V tomto duchu se také nesly Sáního návštěvy České republiky. Pro arabského aristokrata je také zcela nepředstavitelné, že by se měl podřizovat nějakým omezením, které oni evropští burani a nevěřící psi stanovili.

Když česká policie a státní zastupitelství začaly Sáního stíhat, dopustily se tím hrubé kulturní diskriminace, nepochopení a porušení základních zásad multikulturalismu. Arabský princ přece má od přírody nárok využívat Evropy bez toho, aby se jakkoliv musel podřizovat evropským omezením - to by jej hluboce urazilo a bylo by to pod jeho úroveň.

Česká justice se však díkybohu pochlapila a někdejší ministr spravedlnosti Němec proměnil korektní český postoj v čin hodný muže. Princ Hámid bin Abdal Sání byl sice v roce 2005 nepravomocně odsouzen za ohrožování mravní výchovy mládeže a sexuální obtěžování, díky rozhodnutí ministra spravedlnosti byl však vydán zpět do Kataru, i když bylo jasné, že zůstane nepotrestán. Nyní se jeho beztrestnost potvrdila a my můžeme s úlevou zvolat: Díky českému ministru spravedlnosti nedošla arabská čest úhony! Inšalláh!


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video