Uklizečka našla zavražděného mladíka

Zlín - Zavražděného osmnáctiletého mladíka našla ve středu ráno v hospodě U Jelínka na zlínském sídlišti Jižní svahy žena, která tam přišla uklízet. "Muž měl na těle bodné rány. Přesnou příčinu smrti určí nařízená soudní pitva," řekla mluvčí brněnské krajské policejní správy Dagmar Bartoníková.

Policisté pátrají po tržbě, kterou v baru nenašli. Mrtvý pocházel ze Zlína. V nočním podniku pracoval jako barman a číšník.

Kriminalisté celý den zabezpečovali na místě činu a v jeho okolí stopy. Případem se zabývá tým brněnských specialistů a krajský vyšetřovatel.

Vzhledem k tomu, že přivolaná policie na místě nenašla tržbu z předcházejícího dne, mohlo by jít o loupežnou vraždu. Brněnští vyšetřovatelé, kteří případ hned na místě převzali, však zatím odmítají o motivu vraždy spekulovat.

"Vyšetřování případů teprve začalo. Proto je předčasné, o takových věcech hovořit," uvedla jen Bartoníková. Dále odmítla případ komentovat.

Hospoda U Jelínka funguje v areálu Přerovanky teprve několik měsíců. Dříve zde působil rockový klub Schrott, který však letos o prázdninách skončil.

Noční podnik na sídlišti měl otevřeno až do rána a přes celou noc v něm pracoval vždy jen jeden číšník.

,

Video