Sebevrah se chtěl zabít motorovou pilou

  • 23
Děsivým způsobem chtěl skoncovat se životem dvaatřicetiletý muž v Dobříši na Příbramsku. Pokusil se podřezat si hrdlo motorovou pilou. Údajně to nebyl jeho první sebevražedný pokus. Před časem se chtěl oběsit. Větev stromu ale tehdy praskla a on si zlomil obě nohy. Přežil i tentokrát.

"Muž byl s velmi těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice v Praze-Motole," uvedla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Podle lékařů je už mimo ohrožení života. "Zraněný muž byl hospitalizován na oddělení ARO. Jeho stav je nyní stabilizovaný," potvrdila mluvčí nemocnice Eva Jurinová. Další informace o zdravotním stavu zraněného budou podle ní známy až v dalších dnech.

Pila, kterou se chtěl muž zabít, minula tepnu a zarazila se o páteř, uvedla ČTK. Pravděpodobným důvodem sebevražedného pokusu byly podle policie dlouhodobé rodinné neshody.

Muž si údajně chtěl vzít život už před časem, když mu manželka vyhrožovala rozvodem. Manželka ale později stejně žádost o rozvod podala a muž se opět rozhodl zabít.

,

Video