Diskuze

Ošetřovatelku v zoo zabili jaguáři

Návštěvníci, kteří v úterý procházeli kolem výběhu šelem v schönbrunnské zoologické zahradě ve Vídni, se stali svědky hrůzné tragédie. Ošetřovatelku, která připravovala krmení, totiž roztrhali tři jaguáři. Při incidentu byl zraněn i ředitel zoo Helmut Pechlaner.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gabriela

6. 3. 2002 7:21
to snad neni možne
tak to je vrchol všeho.nemám co dodat.HNUS
0 0
možnosti

Ota

6. 3. 2002 9:25
Re: to snad neni možne
, Vrchol? Hnus? Trochu neuváženě volená slova. Řekněme spíš: velice smutná událost. Opomenutí s tragickým konce, ale to je vše. Vrchol a hnus je chování náboženských fanatiků v S.Irsku, zaslepených hlupáků z izraelské vlády, teroristů z řad Palestinců atd., kteří všichni vraždí z jakýchsi pochybných důvodů, které nazývají vyššími ideály a zájmy národů. Ti jaguáři se jen zachovali tak, jak jim to bylo vloženo do vínku. Taková zvířata takřka nezabíjejí, pokud nemusí, nebo pokud je to nenaučí lidé.
0 0
možnosti

6. 3. 2002 0:07
jaguár má holt rád divočinu
0 0
možnosti

pocasi

5. 3. 2002 23:12
nic se zase neví
jak se nemůže vědět, jak se k tomu připletl ředitel zoo? novináři, se ho prostě zeptejte, ne? a nebo těch kolemjdoucích a přihlížejících čumilů. se divím, že by se vám s tím nesvěřili.. :)
0 0
možnosti

6. 3. 2002 8:24
Re: nic se zase neví
Reditel se prave pohyboval v blizkosti arealu selem a byl privolan navstevnikem zoo. Myslim, ze pan Pechlaner doposud zadny rozhovor neposkytl, jelikoz byl pri incidentu zranen a jeste vcera 4 hodiny operovan. Doufam, ze se brzy uzdravi, je to obdivuhodny clovek.
0 0
možnosti