Královna krásy dostala smyk

  • 4
Kralice nad Oslavou - Loňská Miss České republiky Michaela Salačová v pondělí havarovala. Způsobila přitom škodu za více než půl milionu korun. V krátkém čase tak jde o druhou nehodu královny krásy. Před měsícem totiž Miss 2001 Diana Kobzanová rozbila novou toyotu, kterou dostala za vítězství v soutěži. Zatímco Kobzanové se tehdy nic nestalo, Salačová a její přítel, který s ní ve voze cestoval, utrpěli lehká zranění.

"Při rychlé jízdě nezvládla osmnáctiletá řidička terénní vůz Suzuki Grand Vitara a na mokré vozovce dostala smyk. Ten nesrovnala, vyjela doprava a čelně narazila do svodidel," popsal třebíčský policejní mluvčí Karel Neumann nehodu, která se stala na silnici mezi Kralicemi nad Oslavou a Rapoticemi v kopci zvaném Spáleňák.

Vůz se odrazil, přeskočil svodidla a po krátkém letu vzduchem spadl do říčky Chvojnice. Na voze, který z vody vytáhli hasiči z Náměště nad Oslavou, přesáhla škoda půl milionu korun. Dalších patnáct tisíc korun je škoda na přepravovaných věcech a na svodidlech deset tisíc korun.

Michaela Salačová i její přítel Radek, který s ní ve voze jel, byli s lehkým zraněním ošetřeni v třebíčské nemocnici.

Salačová se odmítá k nehodě vyjadřovat. Na dotazy iDNES neodpověděla a zavěsila sluchátko.

Miss z roku 2000 - Michaela Salačová


Video