Diskuze

Podívejte se: Americká učitelka se porvala se studentkou

Dlouhou rvačkou skončil spor studentky s dvaapadesátiletou učitelkou na střední škole v americké Georgii. Dívka prý kantorce vyhrožovala, že jí strhne paruku. Rozlobená žena studentku kopla, což rozpoutalo nelítostný boj. Jeho záznam odvysílala televize Fox News.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

malej pipík

6. 6. 2008 8:33
No to je ta Gangstas Niggas kultura

A už je to i tady. Kde se podíváš, samej rovnokšilťák, gangstas hudba z mobilu, skáče to na těch zasranejch doskách a pidikolách. Div, že ti to neskočí rovno na kebuli...:-©

0 0
možnosti
IH

tytyty

6. 6. 2008 0:06
Amerikanizace Česka

Bohužel musím z vlastní zkušenosti potvrdit , že "amerikanizace" ČR je vidět na každém kroku - viz bitka učitelka-žákyně - už vidím mé žáky ze základní školy,jak si to s chutí stahují a chystají se na něco podobného.Zhrubla společnost,zhrubli rodiče,tak proč by měly být děti jiné? Místo abychom si z Ameriky vzali to dobré (např. schopnost se vypořádat s darebáky,rychlost soudů apod.),spíše si vybíráme to,co nám tady "chybělo" (wrestlingová,americkofotbalová,popcornová,macdonaldská kultura aj.). Navíc učitel je u nás pleps,póvl,nicnedělající,mající pořád prázdniny a ještě stávkující! Když jsem jako dítě doma nějak protestoval proti učiteli,dostal jsem baňu a byl klid.Co si dnešní děti dovolí k učiteli - to je opravdu síla, ale musí to mít z domova - spousta rodičů nemají čas na výchovu a pak ještě obviňují nás,učitele.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 6. 2008 0:49
Re: Amerikanizace Česka

Ja tito osvetlim po svem!Drive nebyli mobilni telefony na ktere se dalo vse natacet a jiny system,kde  ucitele mohli s pozehnanim statu lepe zaky  ovladat a stat jim sel na ruku!A zaci nemeli diky Int.takovy rozhled.Dnes si mohou ditka vice dovolit diky svemu postaveni ve state a kvuli kazde kravine se soudit.Rekl bych zeto je spise celosvetova nova "svobodna""kultura" ,nezli  "amerikanizace".

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 6. 2008 20:54
Afroamici to maji v genech, to boxovani!

Litaj jako motejlove a bodaj jako vcely .;-D

0 0
možnosti
MAA

Monstrum Anonymič Anonymov

3. 6. 2008 11:28
Mortal Kombat

Maleena versus Kitana ..a už nám najíždí brutální hudba...duc, duc, duc 8-o

0 0
možnosti
D

duhastrecht

2. 6. 2008 11:38
Nadpis je špatně, redakce:

Vůbec neodpovídá popisu toho, co se stalo.

Správný nadpis je: STUDENTKA NAPADLA UČITELKU.

A správně by mělo být v textu: "...policie obvinila studentku z výtržnictví, je předběžně umístěna v polepšovně, vedení školy rozhodlo o jejím vyloučení ze školy..."

Pokud stále budeme takovýmto arogantním drzým spratkům beztrestně dovolovat nejen šikanu spolužáků, ale dokonce už  i šikanu kantorů změníme brzy naše školy ze vzdělávacích ústavů na bojiště ozbrojených znepřátelených gangů a do tohoto bojiště budeme povinně posílat své děti.  Začněme na naše děti myslet, donuťme naše politiky změnit myšlení,  zákonů máme nadbytek, první předpoklad nastolení kázně a korektních vztahů mezi posluchači ve škole je ochrana kantora před takovýmito spratky.

0 0
možnosti
LK

keddy79

3. 6. 2008 11:24
Re: Nadpis je špatně, redakce:

Nezbývá mi nic jiného, než souhlasit. Nechápu, jak si můžou ty děcka tolik dovolovat.  

0 0
možnosti
LP

GEORGE MICHAEL

2. 6. 2008 9:13
Víte co mne potěšilo???

Přece ten fakt, že obě dvě byly obviněny z výtržnictví... V tomto případě spíš to výtržnictví je na straně učitelky, ale jsem si jistej, že pokud by se podobný incident stal na české škole, tak ta studentka vyvázne s absolutně čistou kůži, zatímco učitelka by z toho měla průser jako Brno nebo Ostravu, možná i Prahu !!!! P. S. nešsmíte se mnou souhlasit :-)

0 0
možnosti
JK

babacek

2. 6. 2008 6:39
Nejsem staromilec...........

Nejsem staromilec, ale tohle kdy si student-ka dovolí k učiteli i třeba jen verbální útok bylo za mých let nemožné. No možná to změní pohlavkovací Džamilin zákon. :-P

To již učitele rovnou usmrtí a to beztrestně.

0 0
možnosti
LP

GEORGE MICHAEL

2. 6. 2008 9:14
Re: Nejsem staromilec...........

Krásnej názor - děkuju, děkuju... V podobném duchu jsem se vyjádřil i já o jeden odstavec výš....

0 0
možnosti
O8

objektiv 81

2. 6. 2008 6:31
Když se na to video na youtube podíváte,

tak zjístíte, že je tam řada odkazů (related videos - příbuzný/souvisicí videa) o boji mezi učiteli a žáky v USA. A zdaleka nejde jen Černochy. Ti Amíci nedělají nic jinýho než že se perou. LOL

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TK

osvetitel

2. 6. 2008 9:20
Re: Když se na to video na youtube podíváte,

Protou  sou v tom tak dobri bambulo!:-)

0 0
možnosti
LL

Blbec z Xenemunde

1. 6. 2008 23:06
<>

aneb prvoci pod mikroskopem .....

0 0
možnosti
ŽK

Železobetonová Krysa

1. 6. 2008 22:40
YouTuba trap We´re sorry....

;-D:-©Rv

0 0
možnosti