Diskuze

Češi podle EU žijí líp než jiní kandidáti

Nepříliš bohatá, ale celkem blahobytná země. Tak vypadá Česká republika podle statistik Evropské unie, která shrnula data o všech třinácti zemích, které se domáhají vstupu do unie. Příjmy domácností, počet mobilů a internetových přípojek, délka kanalizace nebo dálnic - v tom všem stojí Češi jasně před Poláky, Slováky, Maďary.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PC

9. 7. 2002 22:32
Cesko ma na to....
Cesko ma vsechnu predpoklady a moznosti byt na urovni treba Svycarska a Nemecka...... Ale vlada nejak radsi dava ty moznosti cisim firmam a prodava docela dobre fungujici firmy skoro zadarmo..... Zapadni investori nemaji k Cesku zadny vztach a jejich investice je kratkodoba a za nekolik let se tech firem budou chtit zbavit a stat, aby zachranil zamestnanost, tak bude financne intervenovat a odkoupi ty firmy zpatky za nekolikanasobnou cenu...... Samozrejme, nekdo to bude muset zaplatit, tak se zmensi vydaje na skoly, socialni zabezpeceni a zvysi se dane...... Ze to tak dopadne, je celkem jasne.....jestli se nezmeni vztah vlady ke sve vlastni zemi a ke svym vlastnim lidem.....
0 0
možnosti

Slot

8. 7. 2002 2:31
hned se mi líp dýchá!
0 0
možnosti

Pepek

5. 7. 2002 8:03
nejlepší dálnice
Zkuste dálnici PRAHA - TURNOV. po lepší dálnici jsem dlouho nejel. Otázka je, jak dlouho ta kvalita, daná rozsáhlou rakonstrukcí, vydrží ! Pepek
0 0
možnosti

Barbora

2. 7. 2002 8:51
Porovnani
Porovnani me docela sokovalo.jiste jsme vyspela zeme k porovnani nasich vychodnich sousedu ale porovnejte Ceskou republiku k jinym statum a nahle jsme 10 az 15 let pozadu.Nejhorsi je asi ta byrokracie!!Tomuto porovnani se radsi stale vsichni vyhybaji.Sokujici fakt,ze zeny vydelavaji o tolik mene, mozna je to duvod proc mlade zeny opousti Cechy!No je o cem premyslet. Mimochodem co se dalnic tyce,tak to bych ani neporovnavala(dalnice s obrovskyma dolikama a prostitutkama nikde opravdu nemaji!!!)
0 0
možnosti

PC

9. 7. 2002 22:25
Re: Porovnani
Ono moc tech prostitutek Cesek neni.... Ony totiz kurvy by si tezko vydelavali nekde na Slovensko - Ukrajinskem pomezi.... Proto je to tahne na zapadni pomezi Cech.....
0 0
možnosti

Hans

29. 6. 2002 11:19
srovnani
Taky bych radsi videl srovnani s vyspelymi staty, nejenom se sousedy kteri se z toho taky horko tezko hrabou. Nemam rad reci ze neni tak zle. Pocet kilometru dalnic sice potesi ale nikdo nemluvi o tom v jakym bordelu je fungovani stani spravy, uradu, soudu atd. to je uplny kocourkov a se zivotem 'venku' se neda zatim porovnat.
0 0
možnosti

Martin

29. 6. 2002 8:57
je tu levno
Nevim jak vy ale ja jsem pri svych obcasnych cestach do zahranici nenasel zemi kdy by bylo levneji nez v Cechach. Mate nekdo jiny poznatek?
0 0
možnosti

Honza

29. 6. 2002 10:35
Re: je tu levno
No levna pracovni sila = levny ceny...ale to je dobre pro CR...takhle aspon ostatni zeme nebudou moct konkurovat
0 0
možnosti

Radek

29. 6. 2002 3:07
porovnani s vychodem?radsi bych se zapadem...
Doufam ze behem pristich 20 let budou taky nejaka porovnani se zapadnimi zememi v obehu...on se clovek sice muze porovnavat i s albanii, nigerii nebo afghanistanem a rikat, ze se nam vede lepe...ale ja osobne bych se citil lepe, kdybych videl , ze se ceska republika muze srovnavat s nemeckem, rakouskem, holandskem, belgii a jinymi zapadnimi vyspelymi zememi. to ale jeste urcite bude dlouhou dobu trvat..jestli se VUBEC nekdy dockame..
0 0
možnosti