Diskuse

Teroristické útoky v Paříži

MP

Prověřování immámů?http://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o"> Mají kázat proti džihádu? http://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">  Nevěřím jim ani slovo!

VK

Koukám že moře napadlo hodně lidí. :-)

PV

nojo když ono se zas řeší.... rozprášit v moři, v tuto chvíli musí jít humanismus stranou. Kdo se ptá těch s uřezanými hlavami kde je pohřbí? Nebo on se někdo k těm teroristům hlásí? 6e bysme jako někoho urazili???

Foto

Zpopelnit a nasypat do kanalizace v místě, kde zemřeli - zákonu bude učiněno zadost a popel odplave neznámo kam

IP

do more, neni nic lepsiho, nez se pri modleni trochu osplouchat ve studene vode i s kobereckem

KF

K35a92r65e37l 21F51a23j47t

25. 11. 2015 16:46

"Scott Atran, který pracuje pro pařížské Národní centrum vědeckého výzkumu, říká, že pro předvídání útoků může pomoci i antropologické studium. Analyzoval podobnosti a rozdíly mezi USA a Francií. Vysvětluje, že imigranti v USA mají tendenci od generace ke generaci zlepšovat své sociální a ekonomické postavení a zvyšovat si úroveň vzdělání, zatímco v Evropě včetně Francie tomu tak není. Dokonce i ve třetí generaci jsou 5x až 19x chudší a méně vzdělaní." ...  a nebude to tím, že Amerika přeci jen jde víc cestou "starej se sám o sebe, nikdo jiný to za tebe neudělá" než praštěná Evropa se svými neúčinnými programy všemožných dotací, inegračních programů a sociálních dávek, což v konečném důsledku vede k neochotě cokoli "sám dělat" a "sám se postarat"?

MS

Mimochodem, jestli hrozí, že se z toho stane pietní místo pro všechny radikální islamisty, tak to opravdu nemají ve Francii žádný vytěžený důl, kde hrozí sesuv?

AL

Evropě už nejde pomoct, s takovým uvažováním, to je prostě konec!! Jako že jsme součástí Evropy tak jsme v tom až po uši taky!! To už hraničí s nějakou psychickou poruchou, já už nerozumím ničemu........http://gidnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">