Diskuze

Uplakánek? Hádka? Švýcary spíš trápí Federerova záda

Když si Roger Federer v tenise něco umane, málokdy se jeho přání nesplní. Vyhrál všechny grandslamy. Získal post světové jedničky. Ovládl Hopman Cup. Šestkrát triumfoval na Turnaji mistrů. Ale ještě nikdy nevyhrál Davis Cup. A nyní se nezdá, že by k jeho zisku byl nějak zvlášť blízko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak pro všechny místní spekulanty. Mirka prostě svoje slovenské geny nezapře. Roger by si to měl doma srovnat, protože jeho paní má asi po těch posledních dvojčatech rozhozený hormóny a neměla by chodit mezi lidi.

http://youtu.be/FLepWyuhxgA

2 2
možnosti

to by teda asi nemela pulka haly chodit mezi lidi ale ;-D

4 1
možnosti

Tenisti jsou uplakánci všichni. Pamatuju DavisCup v Paraguayi za soustavného zvuku bubnů a samby. Dneska je nesportovní a nekorektní už pouhé zakašlání. Hlavně že pak nevadí to jejich příšerné hekání (nejen u bab).

4 0
možnosti

Není turnaj jako turnaj, záleží na prostředí. Angličani jsou ti klidnější, kteří před rozehrávkou ani nešpitnou, horkokrevné národy se chovají jinak. Ale s tím musí hráč počítat, když tam jede. Nicméně zrovna v Londýně vyrušovat a urážet manželova soupeře, to hodně vypovídá o morálních kvalitách této dámy. Na místě Rogera bych se hodně styděl a doma udělal velké dusno.

8 2
možnosti

muze nam autor clanku vysvetlit  vetu "A nyní se nezdá, že by k jeho zisku byl nějak zvlášť blízko." ... protoze jestli ma ty zada uz ok, tak nechapu, proc by i pripadny spor mezi nima mel nejak zvlast nabourat touhu vyhrat misu

0 0
možnosti

Tak to bylo od ní dost nefér a nesportovní. Takové chování od tenistky je podivuhodné a značí to o její inteligenci, že asi nebude nejvyšší.

1 2
možnosti

;-D nikdy jste nic nezavolal nekde na sportovnim vyhecovanem klani ze..... a dokonce to urcuje vysi inteligence ;-D

0 4
možnosti

Jestli ta Vavřincová něco volala na Stana a tím mu narušila koncentraci, tak je pěkná k...a (ne lehká žena). Každopádně se ukázalo to, co po celou Federerovu kariéru, když se vyhrává, tak je strašně sympatický, jakmile prohrává, tak je to katastrofa a mění se v pěkného křiváka. Prostě typický Federer, jeho hrané tzv. gentlemanství mě vždycky dojímalo.Rv

11 25
možnosti

Tímto zápasem se ukázalo, že se Federer mění v křiváka tím, že jeho žena něco volala na Stana a narušila mu koncentraci před servisem? 8-o Nebo jak jste to myslel? Já si v tom zápase všiml pouze toho, že Federer byl naštvaný především sám na sebe a po výhře nijak zvlášť neslavil, spíš mu asi bylo Stana líto. Jinak Mourier byl tragický a to na obě strany.Rv

19 1
možnosti

Jsou to profesionalove, na povrch si zvykne po dvou treninkach, v tom bych problem nevidel. Ale pokud ho boleji zada a treba nemuze poradne podavat, tak s tim se bude vyrovnavat tezko.

0 2
možnosti

To je úplný nesmysl, antuku neviděl několik měsíců, za 2 tréninky si na míče ani povrch nezvykne.

2 0
možnosti

M38a25r63e11k 93A35n52t28o79š

20. 11. 2014 9:18

Ať si Rožér nejdříve udělá pořádek doma. Ta jeho odulá měchuřina by se měla naučit chovat a ne pořvávat po kurtechRv

9 11
možnosti

a co čekáte, že ta Slověna dokáže?

0 3
možnosti