Diskuze

Stephensová: Jozy měl dát hattrick, v baru za Madison zaplatím drinky

Po lednové operaci dlouhých šestnáct týdnů chodila o berlích a pochybovala nad tím, jak zvládne svůj návrat na tenisové kurty. „Není to legrace, když se nemůžete opřít o jednu nohu. Měla jsem obavy, zda se dokážu vrátit. Přemýšlela jsem negativně,“ přiznala Američanka Sloane Stephensová, čerstvá šampionka US Open.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Divné, o tom Cajthamlovi jsem v životě neslyšel, tedy, v souvislosti se sportem. Každý může samozřejmě komentovat, ale když to dělá s "přehledem" mistra světa, je to směšné.

1 0
možnosti
VV

Kriste Ježíši, dejte už tomu Cajthamlovi definitivní ban! Je tady snad někdo, kdo si to nepřá?

6 0
možnosti
PK

Já. Přece nemůžete chtít vymýtit vše negativní. To by se z nás stali přihlouplí Eloi. Zlo je pro život velmi prospěšné. A zlo v takto neškodné směšné podobě, je skvělým zpestřením těchto diskuzí.

Cajthamla nechat! Je boží.

1 0
možnosti
MN

Tak Serena má dvojníka. Bylo by to symbolické, kdyby se narodila nástupkyně v době narození dítěte. Uvidíme, jestli tu výkonost podrží a bude Serenu následovat i tenisovým vládcovstvím.

0 1
možnosti
MC

Pritel Altidore? To je reprezentant USA preci, ze? Hrá dobre. Sympaticky par. Vztah dvou krajanek v tenise? Kamaradky, navzajem se podporuji. Nu a co nase slecny: KP, PK. PK skončá a ani vic KP nepřá. Naopack, na tiskovce rekne ze titul preje te hracce jez ji porazila! Zaverem! Sloane byla za mistem 1000 ve WTA, ceska hvezda? 14 po navratu z .........

1 16
možnosti
PK

Ty jsi fakt mongol ;-D. Naschvál píši mongol s malým m.

7 0
možnosti