Doporučujeme

VYSOKÉ VÝHRY. V roce 2011 už jsou čtyři výherci, kterým Sazka vyplatí víc než milion korun.

VYSOKÉ VÝHRY. V roce 2011 už jsou čtyři výherci, kterým Sazka vyplatí víc než milion korun. | foto: Profimedia.cz

Sazka letos registruje už čtyři výhry nad milion. A vyplácí stovky milionů korun

  • 2
Přestože Sazku sužují dluhy, kvůli kterým jí hrozí insolvence, od začátku ledna vyplatila na výhrách už 270 milionů korun. A další stovky milionů ještě bude muset vyplatit. Od začátku roku totiž už čtyřikrát padla milionová a vyšší výhra.

"V číselných loteriích a hrách vyplatila Sazka od začátku ledna výhercům přes 270 milionů korun. V prvním lednovém týdnu například vyplatila jednomu z nových multimilionářů jackpot padesát milionů a dalšímu třicet šest milionů korun z konce roku 2010," uvedl mluvčí společnosti Zdeněk Zikmund.

Další stovky milionů korun ještě Sazka bude muset vyplatit. Na peníze čeká například výherce 103 milionů korun ze začátku ledna. Bát se ale nemusí: "Výherce může být klidný, tu výhru dostane," uvedl Aleš Hušák, šéf Sazky.

Výhry Sazky v roce 2011

Přečtěte si všechny články o výhrách v roce 2011

Sazka přiznává, že insolvenční řízení, do kterého ji poslal realitní magnát Radovan Vítek, zatím na chování sázkařů nemělo vliv. Společnost zároveň několikrát zdůraznila, že výhry bude vyplácet i nadále, protože jí to ukládá loterijní zákon.

I když letos Sazka registruje čtyři více než milionové výhry, v průměru bylo víc takových výher v loňském roce. Tehdy se radovalo rekordních 85 sázkařů, kteří si přišli alespoň na milion korun. Devatenáct lidí získalo víc než deset milionů korun - letos jsou zatím tři.


  • Vybrali jsme pro Vás