Diskuze

V F1 vám uletí hlava z těla. Enge o životní štaci a jak se z ní vyautoval

Tři závody v nablýskaném světě formule 1? Mohlo jich být i víc. Tomáš Enge měl možnost závodit za Minardi, ale vydal se jinou cestou. Pozici obsadil Mark Webber, v šampionátu vydržel jedenáct let a vyhrál devět Velkých cen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Ano ve F3000 jsme ho sledovali vždy se to jezdilo před F1. Pak to prokaučoval, že se vrátil do f3000 jako mazák. Tam už neměl co dělat bylo to pro mladý kluky.

2 0
možnosti
BR

jj....bylo to totálně prokaučovaný. ENGE se už do F3000 neměl vracet. Tenkrát měli češi v F1 velmi dobrou pozici. Charouze brali jako největší kápo z východu (Enge měl relativně slušnej východoevropskej marketingovej potenciál), Turek byl relativně velký zvíře v McLarenu s přesahem do ostatních stájí. To, že to tenkrát nevyužili a neposadili ho na rok aspoň do Minardi byla obrovská chyba. Taková příležitost se už opakovat nebude. Ostatně o pár let později toho plně využil Kubica.

6 0
možnosti
AP

Tomáš je borec, sledoval jsem ho v F3000, pamatuju jak jsem byl zklamaný když jsem kvůli rodinné grilovačce propásl jeho první pódium před 22 lety.. A pak samozřejmě v F1. Škoda že tam byl tak krátce, měli to Minardi vzít - ale to už člověk nezmění. Talent na F1 tehdy myslím měl, jestli i ctižádost a potřebnou píli to ví jen on. Tehdy se to dalo, třeba takový Mika Hakkinen dával F1 mnohem méně úsilí než Michael Schumacher a stejně získal 2 tituly. Dnes je mnohem větší konkurence, více skvěle připravených jezdců napříč celým motorsportem, i takzvaní "platiči" jsou svou úrovní někde jinde než před 20-ti lety.

14 0
možnosti
BO

Dobře se to četlo. Klobouk dolů co dokázal.

18 1
možnosti

J18a97k65u56b 30Ž77a33l10u68d

18. 10. 2021 21:30

Pardon, měl být plus, ukliknuti

3 0
možnosti