Diskuze

Prostitutka? Ano. Kdo ji poslal, nevím. Když šéf biatlonu podlehne Rusku

Prostitutky, lov, hodinky, drahé dary. Dokumenty vyšetřovatelů uvádějí, jak někdejší šéf světového biatlonu Anders Besseberg přijímal úplatky. Například již zmíněné služby od prostitutky během svého pobytu v Moskvě...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

No a teď se podívat na Bacha (MOV). Nebo jestli se jmenuje Wagner?

8 0
možnosti
JC

Prase. Ale může si říct, že se měl jako v žitě.

11 0
možnosti
OZ

A teď si chce Ruská horda koupit olympiádu....

8 0
možnosti
MB

Má štěstí, že je v Norsku. Tam jsou kriminály lepší než české domovy pro seniory. Užil si za ruské prachy + kvalitní pečovatelský dům zdarma. Win-Win. :D

3 0
možnosti
PR

Na druhou stranu, skutkové podstaty konal často v ruSSku. Mohli by dohodnout, že si to odpyká v ruSSkem kriminále.

0 0
možnosti
ZV

Z13b26y30ň47a 40V79r46b33a

19. 4. 2023 9:11

a víte, co je nejhorší? Že tohle je očividně naprostý neschopa, který to dělal už tak okatě, že ho chytili. Ztratil ostražitost a choval se naivně.

Vybavte si všechny situace, kdy se sportovní organizace chovaly nějak podivně vstřícně k rusákům. Teď nemyslím jen přidělení MS ve fotbale, OH a podobné okaté věci. Vzpomeňte si třeba na to, jak v pohodě prošly Arťuchinovi jeho dva fauly, které skončily zraněním našich hokejistů.

Základní pravidlo: rusáci podvádějí. Vždycky a ve všem. Pořád. I v sebemenších banalitách. Neumí udělat čestně jedinou věc. Jsou to lháři, podvodníci, úplatkáři. Prakticky všechno, co se okolo nich ve sportu dělo v posledních 30 letech, bylo dosaženo podvody a úplatky.

A teď ta největší sranda - kdykoliv na to někdo upozornil, vyrojili se odněkud stovky zastánců chudinek rusáků, kteří jsou nespravedlivě očerňováni. A nejinak je tomu i dnes. Jsou tu, ve společnosti mezi námi, lidé, které si rusko zaplatilo a platí a oni mu ve veřejném prostoru "tlačí káru". Politici, funkcionáři, novináři. A pak je tady spousta dalších, které nikdo neplatí, ale jsou tak neskutečně hloupí, že rusákům zobou z ruky.

A pak je tu nejhorší skupina - morální nuly, které to dělají prostě z přesvědčení, i těch je tu dost. Bude to veliká, veliká dřina dosáhnout, aby se jim nedostala do ruky moc. :-/

23 0
možnosti
PS

P84e69t86r 98S98v47a30l87b

19. 4. 2023 8:47

Neznam cestnejsi narod nez Rusove..........<ironie>

3 0
možnosti
JN

Nakonec mu stejně prokáží jenom daňový únik. Ale i to by mohlo stačit.

0 0
možnosti
PT

Ked je niekto 26 rokov v takejto vysokej riadiacej funkcii, je len otazka casu, kedy sa zacne spravat ako neobmedzeny diktator a majitel spolocnosti.

0 0
možnosti
JH

J46a57n 90H83á10l28a

19. 4. 2023 8:17

Ale no tak, byl to jen orál:-))))

9 0
možnosti
JP