Diskuze

Uznám, když je někdo lepší, říká Železný

Několika slovy získal Jan Železný obdiv českého národa. Po zisku dalšího prvenství v anketě Atlet roku vzkázal, že vítězství mělo kvůli světovému rekordu patřit Romanovi Šebrlemu. Český atletický král dokáže znovu a znovu nadchnout nejen svými famozními sportovními výkony, ale i silou své osobnosti. "Nechtěl jsem snížit názory ostatních. Ale když si myslím, že je někdo lepší, tak to uznám," vysvětloval Jan Železný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martas

20. 11. 2001 14:45
Atleti
Ja jsem predevsim rad, ze mame z ceho vybirat. Svetova trida jakou jsou Dvorak, Sebrle, Zelezny (dle abecedy), je chlouba naseho sportu.
0 0
možnosti

Petr

20. 11. 2001 14:38
Fiasko
Celé to vyhlašování atleta roku bylo fiasko. Nejenže zvolili Železného místo Šebrleho, ale především na atletech samotných bylo vidět to utrpení, že se takové akce musí účastnit. Ankety jsou hezká věc, ale galavečery jsou na prd.
0 0
možnosti

Luděk

20. 11. 2001 11:40
Železný - Šebrle
Jsem rád za to, co Honza Železný řekl v té televizi při vyhlašování nejlepších atletů. Ti, co rozhodovali, se asi víc klonili k síle osobnosti a k tomu, jak se kdo vyjadřuje než ke skutečnému sportovnímu výkonu, a tak to dopadlo, jak to dopadlo. Mám takový pocit, že to včerejší vyhlašování bylo spíš za dobré chování. Díky Honzo, že jsi férový člověk. Fandil jsem ti moc, ale taky si myslím, že měl vyhrát Šeberle za ten světový rekord, který byl opravdu fantasticky vyjímečný. Luděk Smilek, 30 let, manažer zahr. obchodu, Odry
0 0
možnosti

jindrich

20. 11. 2001 12:22
Re: Železný - Šebrle
dokud nevyhraje Sebrle nejaky velky zavod (MS nebo OH a bez diskusi o Noolove preslapu), neni se o cem bavit. Dvorak je lepsi...Sebrlemu se povedl jen jeden zavod...zdravim
0 0
možnosti