- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Sandtnerova (kucharska kniha me babicky) uvadi u svickove jako prilohu brambor. Takze se pan trefil dobre.
A co jako... já jím zase tlačenku se špagetama a nepotřebuji, aby to vědělo půl Česka a kdokoli to komentoval...
To jsem hned klidnější že to vím ....
Jsou mi lhostejní, ale tu úvodní fotku jste vybrali fakt úděsnou.
Asi někdy napíši blog. A pokud tam napíšu i o mém stravování tak pochopíte, že "Nejen chlebem člověk je živ". ;-)
Ke svíčkové nebo guláši vidím alternativně kolínka. Omáčka potřebuje nějakou přílohu, která ji dobře přenáší. Špagety určitě ne, Italové mají velice jemná kolínka nebo duté makaronky. S rýží by to také šlo docela dobře. Ovšem indickou sypkou Basmati, čínská rýže dělá hrudky.
Miluju guláš s bramborem, pěkně si ho rozmačkat do omáčky. Nebo guláš se špagetama, chutná úplně jinak jak s kolínkama Sto lidí, sto chutí. Ať si to jí, jak mu to chutná.
Knedlík mu nechutná, protože ona ho neumí, asi tak.
Italské gnocchi jsou spíš jako slezské kluzky, hodně škrobu a tak trochu jako guma. České knedlíky by Italovi přišly tuhé.
S bramborem? Je to barbar, co przní klasiku. To je jak špagety se zelím.
Przní klasiku, barbar... no nevím, dříve se svíčková jedla právě s vařeným bramborem... až později přibyl knedlík
Proč ne? U nás zase labužníci jedí rizoto, jako uvařený pytlík rýže smíchaný se zbytky masa od minulého oběda.
To má oproti Italově kombinaci jednu přednost: rizoto se tomu jen říká, v určitých kruzích.