- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Místo, kam si jezdí tvoje stará užívat
Staci nesledovat televizi a cist knihy, clanky, studie, online svet a nejednou jste usetreni vedeni, kdo je Jan Puncochar a Mira Hejda...
Tak proč tady píšete pod článkem o těchto lidech?
Z mého pohledu mu to prospělo, získal si mne přes TV. Před tím jsem ho znal jen ze sloupků v Lidových novinách, které byly nabubřelé a nečtivé. Do té jeho restaurace bych se chtěl podívat.
Fotky jídel mluví za vše. Ani přitažlivé ani syté. Jen hravé pokusy s kvalitním materiálem dyzajnérsky poskládané na talíři, nic víc. Obyčejným palačinkám jaké mi dělá sousedka Vendula, nebo odlehčeným českým jídlům bez příkras od naší mámy, dávám přednost. O nákladech na uvaření ani nemluvě. Marketing je silná páka, ale pokud někdo má v rodině dobrou hospodyni, tak jídla presentovaná těmito umělci ho nechávají chladná. Je tlačí dopředu lidé, jejichž manželky žijí v dostatku, ale neumí vařit. My žijeme chudě, ale jíme jako králové, protože naše ženy to uměly a umí, jen za sebou nemají to lobby, což je jim krásně ukradené.
ad tetování - vždyť o pár dílů později, jak je vzal Přemek k vodě, kde dělali lagoše, chodili kluci (nebo min. Punčochář) bez trika a bylo vidět, že žádné tetování nemá, stačilo si tedy pár týdnů počkat a lépe se dívat