Diskuze

RECENZE: Lenny rockově přitvrdila, ale stále jí jde o písničky

Lenny, vlastním jménem Lenka Filipová, dcera stejnojmenné zpěvačky, vydala třetí album Heartbreak Culture, podle vlastních slov silně ovlivněné rockovou hudbou. Žádný bezhlavý nářez ale samozřejmě nečekejte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na Glastonbury Festival 2022 přenášeném všemi 4 kanály BBC bylo neuvěřitelné množství mladých a muzikantsky i hlasově dobrých holek , druhý večer byla headlinerem Billie Eilish. Jen v triu se svým bratrem +1.A byla skvělá.To, co předvádí Lenny v pilotním klipu je hodně hodně pozadu. A kdeže je ta “rocková tvrdost”?

0 0
možnosti
DM

Ve většině písničky nesrozumitelný zpěv podtrhuje fakt, že česká zpěvačka musí zpívat česky, jinak to tady ztrácí smysl. Vše ostatní kolem je totiž i v tomto příápadě lehce zaměnitelné za cokoliv ze zahraniční produkce. A to vlastně platí pro všechny naše pop/rockové vokalisty, kteří chtějí znít světově... :-/

0 3
možnosti

Nesrozumitelný zpěv ? A co se takhle naučit anglicky ? Rozdíl mezi Lenny a drtivou většinou "anglicky" zpívajících Čechů a Češek je právě v tom, že ona anglicky umí, tudíž pro jedince, kteří jsou zvyklí na "czechenglish" to nemusí být srozumitelné. "Musíte se víc snažit, pane správce!". Česká zpěvačka rozhodně česky zpívat nemusí, takových máme dost. Ale zpěvaček, co zpívají skutečně anglicky jako šafránu. Díky za Lenny.

1 0
možnosti