Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

R26a13d28k20o 86M29a45j51e94r39č44í68k 4144218316887

Mně by jenom zajímalo, co tak Mirka očekává, že od filmu, který se jmenuje "Aquaman" a je z dílny DC komiksů, dostane. Mi to přijde, jak kdyby šel hudební kritik na koncert Motorhead a pak se v recenzi podivoval, že nedostal sofistikovanou symfonickou záležitost.

+46/−2
doporučit
13.12.2018 13:15

L39a29d62a 92B59r91y93c 4812344190661

"aquaman je trubka"

+30/−1
doporučit
13.12.2018 13:13

J39a27n 40K62o24ť47á96t14k73o 9215525952849

Od takového žánru očekávám podívanou, nikoli filozofickou hloubku. Už se na těch 145 minut těším.

+23/−1
doporučit
13.12.2018 13:53

L59u11k61a41s 93S30u44c26h10a83n27e59k 5976157333180

Mohu respektovat paní Spáčilovou jako obecnou kritičku filmů, řekněme umělecky hodnotných, ale poprosil bych, v zájmu jejím i jejích čtenářů, aby se napříště vyhnula recenzování žánrových filmů. To, co hlavním postavám, scénáři nebo tomu ostatnímu vytýká je přesně to, co žánr definuje a co divák (konzument braku, utěší-li to vaše umělecké nitro) očekává.

+38/−10
doporučit
13.12.2018 13:29

M46i84c77h62a15l 33D64v76o29ř31á17k 9165579767230

Lidi, no tak,

Iron Man 1 a 3 dostal 70

Captain Armerica Civil War 65

Avengers Age of Ultron 60

Vite ze tyhle veci nemusi a i tem mega popularnim, vice jak 70 neda. Jestli civil war povazujete za cinematickou 95% spicu, tak Mirka tvrdi ze Aquaman je takova na 65% prumerna CGI slatanina, coz beztak bude +/- sedet.

Vsem kdo na to jdou preji at si to uziji ;)

+14/−1
doporučit
13.12.2018 14:23

J43a12n 90K97r60p98e61c 5896913654552

kazdy vi ze akvamen je trubka...

+11/0
doporučit
13.12.2018 15:10

J82a56k16u16b 72B19o84h94o84n95ě59k 8325836229207

U tohohle filmu mě odradil už trailer, který byl přesně o tom, proč mě tyhle filmy už dávno nebaví.

CGI extáze

Prkenné hraní hlavních postav

Velmi trapné klišé pronášená s nudným patosem

Ne, díky

+10/0
doporučit
13.12.2018 14:48
Foto

M17a28r48u68š43k33a 51S80t16e66r65n50o22v47á 3130510782146

Momoa je bůh!! :-*

+8/0
doporučit
13.12.2018 14:10

M27a33r56t12i49n 78J82i92n57d92r40a 6391212219313

Číst recenze paní Spáčilové začíná být čím dál větší utrpení. Rv

+14/−6
doporučit
13.12.2018 13:55
Foto

P12e67t74r 27D16v62o98ř12á50k 9494503322965

Už se na to těším ;-)

+6/0
doporučit
13.12.2018 14:01

S46i91l42v27i55e 15H60r64a17b66o49v65s75k84a 5404218516948

Já jdu zítra na tenhle film do kina.Já se na něj už těším.Jdu se bavit,vydechnout a užít si volno.

+8/−2
doporučit
13.12.2018 13:39

D55a44n47i53e72l 85N45. 25P15o24k81o17r61n27ý 6807456115241

Vraťte se na zem. I Fuka tomu dal jen 70%, takže to opravdu bude "veledílo"

+4/0
doporučit
13.12.2018 15:46

M74a84r33t60i55n 23M45a28i19k50s30n32a86r 3604553928162

Neřikám že spáčilová není dobrá kritička... ale nejsem si jist, jestli se mají kriticky hodnotit snímky, které nejsou asipiranti na oskary a jejich největší aspirace je natáhnout co nejvíce lidí, co nejvíce je pobavit a dát jim nějaké ty audiovizulní orgie. Na filmu jsem byl v rámci ČSFD předpremiéry včera a můžu za sebe říci že se mi to líbilo, nebylo to utahané, byli tam akční i neakční scény u kterých jsem neusínal, vizuál byl dobrej, audio bylo taky povedené, takže dobrý.

+4/0
doporučit
13.12.2018 14:48

M84i52l73a15n 96Š12e49l89i77g56a 7551494673293

"Ale za to nanicovatý herec nemůže."

Tak ja nevim, o hereckych kvalitach muzeme polemizovat, ale nejak si nemyslim, ze je praci kritika herce urazet (natoz aniz by to jakkoliv podlozil).

+6/−3
doporučit
13.12.2018 15:32

R74a70d64e36k 27B43o10r30s12k35y 6623445248914

Pro spacilku je umorne vsechno nad standardni stopaz. Mozna by to chtelo vice behat cvicit, pani spacilova.. :P

+5/−5
doporučit
13.12.2018 13:29
Foto

P27e63t36r 24D55v41o38ř71á94k 9264723442435

CSFD:

- Disk: "Aquaman je nádhernou komiksovou pohádkou, která se za svoji pohádkovost nijak nestydí. Naopak jde o velmi hrdý snímek. Samozřejmě je to přehlídka nejrůznějších žánrových klišé, ale James Wan to natočil natolik svěžím způsobem, že vám ona klišé nijak nevadí a celou dobu se u toho příjemně usmíváte. Po technické stránce jde o další revoluční snímek - především podmořské scény jsou absolutně fantastické. Dramaturgicky naprosto vyvážený snímek, ve kterém nich nechybí ani nepřebývá, takže nepřemýšlíte ani o stopáži. Být mi patnáct let, umřu u toho blahem".

- Jarous: "Pěkný příběh, zdařilé efekty, velmi dobře zvolená hudba, to je Aquman. Trochu humoru, nadsázky a sem tam trefné hlášky, to je Aquman. Dobře vybraní herci, ať už hodně známí, nebo méně známí, to je Aquman. I jemné upozornění, že si nemůžeme od přírody jenom brát, protože by nám to jednou mohla spočítat i to je Aquman. Tedy v kostce, vypnul jsem mozek a kochal se a to díky Aquamanovi".

- Lucasion: "Vydatný splouch. Takhle vlhké dobrodružství tu dlouho nebylo. Obsadit Jamese Wana jako režiséra bylo to nejlepší co mohli WB udělat. Jeho komiksovka je svěží, jednoduchá, splňovala vše co od takového filmu čekat a hlavně byla jaksi podvědoma. Výborné herecké obsazení, je mi jasný že všichni chválí Momou. Já pochválim svého oblíbeného Patricka W. Protože je v roli naprosto parádní. A taky potěší Lundgren s Kidman. Wan mě nezklamal a já se bavil . . . "

+5/−6
doporučit
13.12.2018 22:28

S81t97a67n94i60s88l74a59v 67H60o42r21á91k 5850812

Klasika od Spáčilové. Nemusím ani číst, abych se dozvěděl, že cokoliv takového je špatné a hodnocení půjde pod 50. Nezklamala.

+2/0
doporučit
13.12.2018 22:06

D27a20v69i81d 19V32l35k 6506425108177

Proboha řekl někdo paní Spáčilové , že tady jde prostě jen o zábavu a relax???

+7/−13
doporučit
13.12.2018 14:16

L39u57m79í53r 90D91e82j61m12e61k 6166746733696

Vážená paní Vy musíte být neskutečně myšlenkově absolutní s IQ 360• nebo skvěle pitomá s minimálním pocitem fantastična a s obskurním realismem pro chod světa filmového. Proto Vám dávám - 100%

+4/−11
doporučit
13.12.2018 13:22

P64e34t66r 30B25o31ž68e58k 1203602343432

Než jsem rozklikl fotky, tak jsem si myslel, že je to animovaný film.

+1/0
doporučit
13.12.2018 15:13

R63i22c17h40a64r67d 86M30r41a94z15e75k 8688580599891

Obvyklý vývoj:

Blíží se marvelovka-Spacilka to ztrha-tak na to musim jit-kino-slusny...komiks.

+1/−1
doporučit
13.12.2018 16:08

M33i74l52o46š 10T27ř84í64s14k35a 4204402570283

Zajímá vůbec někoho, co Spáčilová napíše o komiks movie? Ať už Marvel nebo DC. Větší vypovídající hodnotu by mělo, kdyby recenzi napsala kráva. Důležité je, že se film bude líbit divákům a to jistě bude. Stejně jako Infinity war která byla kritizována a má téměř 90% na CSFD. Ale chápu! Je to prostě terno! Psat o věcech kterým nerozumím na internet a ještě za to dostat zaplaceno. To je skoro jako politika.

+3/−22
doporučit
13.12.2018 14:20

Najdete na iDNES.cz